G3 Koka Bazuka'yı yedikten sonra Ceasar Clown bile bilincini kaybetmemişti yahu. 2 yıl önceki Lucci ve cp9 grubunu Sai'yi geçtim Px bile yenerdi. Ceasar Clown ise o Px'ye tek atar geçer.
2 yıl önceki Lucci hiçbirşey yapamaz yani burada, cp9 ekibi Sai'nin ordu dolusu tekleyeceği Px'yi bilen yenemez.
Lakin Oda'nın sağı solu belli değil. Sai bir arc'ta arkadaşın dediği gibi Dellingerden tek yiyen İdeo ile kapışırken aynı arc'ta Lao G ve Chinjao'ya tek atıyor. Ki O Lao G'de küçümsenecek birisi değil, Dellinger'in üst makamında ve muhtemelen kaslı formuyla Dellinger'i 1-2 vuruşta alırdı. Sai ise tek vuruşla bu adama tek atmayı geçtim kocaman asfaltı yarıyor, yerde Beyazsakal gibi delik oluşturuyor. Daha 15-20 bölüm önce İdeo gibi eziklen savaşan adam bu düşünün.
Lucci ve 2 yıl önceki bosslar konusunda Oda sıvayıp onlarada inanılmaz bir powerup verebilir, ama nasıl bir powerup alacaklar onu kestiremiyorum, haki desen Chinjao'nun gençliğinde buz dağını parçaladığı seviyede bir haki gelmiyor aklıma Lucci için, Shiganlarla dağ mı parçalayacak bu adam gerçekten?
İşin özü 2 yıl önceki bossların dezavantajı çok eski ve güçsüz bir Luffy'e yenilmeleri. O seviyedeki Luffy'e yenildikleri için bende açıkçası Lucci dağ parçalayacak gibi bir görüntü oluşmuyor kafamda. Attığı tekmede Sai'den kan bile almadı zaten, ileri uçurdu o kadar.