Bu forumu boş övüp worstgen'e shit gen dediğim günlerden utandım
Dressrosa g4 ettiğinden bile şüpheliyim. Uyanışın süre sorunu yok diye g4'ü ve cracker'i falan alabilir de Queen'i bilemedim. Adamda tüm vinsmoke güçleri vardı.Queen'i temiz yener.
Bu forumu boş övüp worstgen'e shit gen dediğim günlerden utandım
Sanji mi? Lucci Dofu bile alamaz.Kid'in 1v1de yenebileceği en güçlü karakter Law
Lucci sağ kollardan biraz güçsüz yeneceği en baba çar Sanji
adam Lucci hateri okumuyor ki seriyiKaç yıllık iş arkadaşının ihanetini beklemediği için bayıltabildi Stussy, yoksa Stussy'de diyor beklemediğin için bayıltabildim yoksa yapamazdım diye. Kid ise Shanks'ın üzerine geldiğini görmesine rağmen bloklayamıyor.
Yani, kairōseki olduğu için mantıklı değil mi etkisiz hâle gelmesi?Bir ruja gidiyordu Lucci.
Biraz daha haha atarsam forumun kotası dolucak bir daha kimse kullanamayacak o emojiyiBu forumu boş övüp worstgen'e shit gen dediğim günlerden utandım
Lucci alır.Kid'in ne dayanıklılığı nede hızı yeterli değil.
Olay anket falan da değil. Orası leş burası çok iyi sadece bir yanılsamaymış. Oranın da makul yorumcuları. Bir de saçmalayan yorumcuları var. Burada da farklı bir durum yok. Yoksa Kf, Wg'den kötü demiyorum. Çok da bir farkı yok ama..Kid %64 oy almış. Konu bir de 2016 yılından kalma, gayet yüksek oy oranı.