Aynen kanka atlama öncesi Luffye kaybetmiş bir "dahi" 2v1 Yılların imparatorunu indirmiş bir "aptalı" yenecek :dLucci gibi bir dahinin Kid gibi bodozlama dalan birine kaybedeceğini mi düşünüyorsunuz cidden
Aynen kanka atlama öncesi Luffye kaybetmiş bir "dahi" 2v1 Yılların imparatorunu indirmiş bir "aptalı" yenecek :dLucci gibi bir dahinin Kid gibi bodozlama dalan birine kaybedeceğini mi düşünüyorsunuz cidden
Law olmasa tek yerdi, Shanks'tan yediği gibi :dAynen kanka atlama öncesi Luffye kaybetmiş bir "dahi" 2v1 Yılların imparatorunu indirmiş bir "aptalı" yenecek :d
Bir sonraki sefere gözünle okursan saldırı tanklayan tarafın kim olduğunu görürsün.Law olmasa tek yerdi, Shanks'tan yediği gibi :d
İngilizce biliyorum. Çeviri doğru. Law varken sen kim köpek Kid? diye de çevrilebilir ama fazla yerelleştirme olurBir sonraki sefere gözünle okursan saldırı tanklayan tarafın kim olduğunu görürsün.
İngilizce bilmiyorsan yukarıdaki panelde "Law iyiki var yoksa nasıl kalkardın Kid" yazıyor.
2v1 atmak kolay değil, 1v1 olsaydı aynı şeyleri yapabilir miydi? Sanmam. Yapamadığını da gördük zaten. Shanks'tan tek yerken keşke Law olsaydı da beni ışınlasaydı demiştir içindenBir sonraki sefere gözünle okursan saldırı tanklayan tarafın kim olduğunu görürsün.
İngilizce bilmiyorsan yukarıdaki panelde "Law iyiki var yoksa nasıl kalkardın Kid" yazıyor.
Lucci'nin en büyük başarısı evcil güvercine sahip olması neyin dehası?Lucci gibi bir dahinin Kid gibi bodozlama dalan birine kaybedeceğini mi düşünüyorsunuz cidden
uyanmış meyvenin olayı o zaten neyin dahiliği onu anlamadım impel down arcında da meyvelerini uyandırmış zoanlar var onlar da mı dahi? kazanma şansı 0 olmasına rağmen Luffy ve tayfasına saldıran biri Lucci sonra da bu adam dahi oluyorLucci'nin zoan meyvesini uyandırıp adeta kendi uzvuymuşcasına kontrol edebilmesi her yiğinin harcı değil, ve bu da zaten ne kadar büyük bir dahi olduğunu gösteriyor. Zaman atlaması öncesi Luffy'e yenildi diye dahi olmadığı anlamına da gelmiyor.