Cp9 halinin şansı yok evet, lakin cp0'daki herhangi bir üyenin bu listenin içinden geçeceğini düşünüyorum.
Luffy'nin gear3 + Kokalı yumruğuna dayanan bir Ceasar Clown var ve bu adam cp0 üyelerini görünce totosundan alıyor nefesi ( Cp0 ilk tanıtıldığında gösterildi bu )
Bu Ceasar Clown öyle küçümsenecek bir adamda değil, tayfanın yarısını paketlemiş bir adam yanında Smoker ile Tashigi ile beraber. Cp0'ı görünce tedirgin olması demek = Cp0'ın belli bir seviyenin üstünde olması demek.
Atlama öncesi cp9 tarihinin en güçlü adamı bile bir İdeo bile etmezken, şimdi Lucci'nin önplanda olduğu oluşumun en dandik üyesi bile, 1-2 düzine İdeo tekleyecek olan Ceasar'dan yani listedeki isimlerden Sai ve Cavendish gibi isimlerle boy ölçüşebilecek olan Ceasar'dan daha tehlikeli olarak karşımıza sunuluyor.
O yüzden Cp0'ı küçümsemeyin bence, cp9 ile aralarında fersah fersah fark var, Lucci ve ekibi bariz bir şekilde upgrade edilmişler bunun kanıtı gözümüze seriliyor. Ceasar , 2 yıl önceki cp9 tipi elemanları afedersin takmaz bile ( Smoker'ı Tashigi'yi takmadığı gibi, ki o zamanki cp9 zamanlarındaki halleri Smoker'ın bile çok gerisinde, Tashigi ile boy ölçüşebilirler mi kesin değil buna Lucci'de dahil )
Ben açıkçası zaman atlaması sonrası Tashigi'nin, cp9 zamanındaki Lucci'ye karşı rahatlıkla karşı koyacağını düşünüyorum ( Yener yenilir orası ayrı ama çokta bir güç farkı olduğunu sanmam )