Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Rick and Morty (2013-)

Son sezon aşırı sıkıcı. İlk bölüm idare ederdi, ama ikinci bölüm fecaat. Yarısına bile gelmeden kapattım. Artık bu diziye akılcı senaryolar ve diyaloglar yazamıyorlar. İlk sezonlardaki yaratıcılık hak getire. Tadında bırakılmalıydı.
Yanlış hatırlamıyorsam yazarların zaten ellerinde belli bir hikaye ve gidişat varmış ama yapım şirketi dizi tutunca 10. sezona kadar götürmelerini istemişler seriyi. Bu yüzden boş bölümler geliyor sanırım. Gerçekten bazı şeyleri tadında bırakmak lazım.

Komedisinin bilim kurgusunun ardında çok karanlık bir atmosfer var. Ağır bir dizi bu. Düşününce insana fazla geliyor. Eğlenerek izledim bölümler aktı gitti ama hem Rick'in geçmişi hem hemen hemen hiçbir karakterin orijinal evrenlerindeki aile üyeleriyle bir arada olmaması hem de hayatlarına, maceralarına tanık olduğumuz karakterleri saçma salak yitirip yerlerine yenileri eklemek adamı yoruyor. Rick'in bir ailesi yok. Morty'nin ailesi mevta. Beth klon mu değil mi belli değil. Jerry üç posta değişti feci gte geldi diğer Jerry'ler anasını satayım. Summer ilk bölümlerdeki Summer değil gene de şanslı sayılır anası ile aynı evrenden. Rick bu Morty'i ve gte gelen ailesini (aşk iksiri sonrası mahşer yerine dönen evren) şerefsiz Rick'i (Morty'nin orijinal dedesi - Rick'in ailesini öldüren puşt) avlamak için seçmiş herhalde. 6x1'de bunun farkına varan Morty beni yem olarak kullanmayacaksın değil mi diye soruyor. Vay arkadaş. Sevdiğim, aklıma kazıdığım, empati yaptığım karakterlerin artık başka evrenlerde olduklarını ya da öldüklerini bilmek onların yerine gelen yeni versiyonlarını hiçbir şey olmamış gibi takip etmek benim canımı sıktı. Keşke hep aynı kadroyla devam etselerdi.

Sezonun son bölümünde Star Wars ve Disney'nin içinden geçmişler, iyi de yapmışlar. Yedinci sezonun ama konusu Rick Prime olacak gibi duruyor.

Adam suçsuz çıkarsa tam komedi olcak.
Suçsuz çıkıp Rock & Morty gibi yapımların temize çıkması hepimizin temennisi ama bu sefer zor gibi gözüküyor.
Çünkü bu olay 2020 yıllarında yaşandı ve kız arkadaşını eve kapatıp şiddet uyguladığı için tutuklanmıştı. Kefaletle serbest bırakılmıştı.
Tabi bu olayların detayları bilinmiyordu taa ki şimdiye kadar. Duruşma belli olunca bu olaydan haberdar olan ünlü isimler dökülmeye başladı.
Üstüne de şimdi yukarıda paylaşıldığı gibi reşit olmayan çocuklara da yanaştığına dair ithamlar var.
İşin içinde bir miktar pedofili de var sanırım.

Bu durum ilginç bir hal almaya başladı. Adam kendi kurduğu oyun şirketinden de atıldı şimdi.

Halbuki daha geçen ay High on Life'ı çıkarmışlardı ve oyun Game Pass'ın en başarılı oyunlarından biri oldu.
Bu olaylar önceden ortaya çıksaydı oyun bu kadar tutar mıydı çok merak ediyorum.

Ulan sabah sabah görünce bir afalladım. Olay gerçek ise sanırım Rick and Morty'nin de dolaylı yoldan fişi çekildi diyebiliriz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık