Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Reyiz Karakterler Top 5'iniz

Sana yakıştıramadım. Fare Zero'yu sayende izledim. Gittin böyle bir Reyizin reyizligini ingilizce dublaj ile lekeledin.
Valla bulamadım ingilizce altyazılı sahne. İki versiyon var youtubeta sadece, diğeri ispanyolca altyazılı olduğundan replikler anlaşılsın diye bunu koydum. Ama haklısın reyisin kendi sesine ihtiyaç var, editleyip caponca versiyonu da koyacağım.

Valla bulamadım ingilizce altyazılı sahne. İki versiyon var youtubeta sadece, diğeri ispanyolca altyazılı olduğundan replikler anlaşılsın diye bunu koydum. Ama haklısın reyisin kendi sesine ihtiyaç var, editleyip caponca versiyonu da koyacağım.
Kendi sesi muhteşem gaza getiren bir ses. Güven verici. Öyle komutan ile ölümden bile korkmazsın. Fate Zero'nun en iyi işlerinden.

1-Kaptan Price (COD)
Ben bu adam kadar emirlerine itaat edilesi karimatik bir komutanın bir filmde dizide işlendiğini görmedim bu yüzden kendisi benim gözümde liderliği en iyi temsil eden adamlarım başında gelir.

2-Arslan Akbey (kurtlar vadisi)
Arslan Akbeyi belki çocukken tanıdığımdandır belki cidden öyledir bilmiyorum ama kendisi gibi devşirme yapan iyi plan yapan strateji kuran az karakter gördüm.

3-Zenpachi (bleach)
Zenpachi böyle her anime manga serisinde güce aç savaşmaktan zevk alan mazoşist tiplemeler vardır ama bu olayda benim gözümde zirve olan kişi bu adamdır savaşmaya olan tutkusuna hayran kaldığım bir reistir kendisi

4-Gandalf
Çok sıkı bir Lotr hayranı değilimdir filmlerini çoğu kişi gibi defalarca izledim tabi ama o kadar. Her izlediğimde ve her Gandalf sahnesinde hissettiğim duygu hep aynı olmuştur ama umut denilince aklıma bu karakter gelir.

5-WB
Oyaji hakkında pek konuşmaya gerek yok bence kendisi iyi bir baba onurlu bir adam korkusuz bir savaşçı hem oğullarının hatasınının üstünü kapatıp hemde o hatalar uğrunda ölecek bir adam.Hem tek rakibinin oğluna oğlum diyebilecek hemde düşmanının torununu bir anda sevecek kadar koca yürekli bir adam tek kelimeyle bir efsane.

(Tekrar yorumumu editleyip her karakterin benim için ne hissettirdiğini benim için neden baş tacı olduklarını yazdım çünkü böylesi bu konuya daha uygun bence.)

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık