Karakterler büyük kişilikler genel olarak egolu, kendinibeğenmiş, dalga geçer şekilde davranmaları normal değilmi zaten.Bir ben beğenmedim herhalde bu seriyi. Karakterler çok cringe davranıyorlardı, dövüşlerin işlenişi de hoşuma gitmedi.
Cengiz Han falan da gelir mi acaba?Karakterler büyük kişilikler genel olarak egolu, kendinibeğenmiş, dalga geçer şekilde davranmaları normal değilmi zaten.
Pek sanmıyorum rasputin nostradamus kalan eşleşmelerde savaşacak insanlık tarafından ama cengizhanın gelmesini bende çok isterdimCengiz Han falan da gelir mi acaba?
Cengizhan vs Çinin en güçlü savaşçısı felan hoş olurduEinstein vs Cengizhan iyi olurdu. Biri öküz gibi saldırıyor, diğeri ışık hızında hareket ediyor falan.![]()
Mangakanın önü açık. Cengiz Han, Sezar, Attila vs. bir dolu insan var kullanabileceği.Pek sanmıyorum rasputin nostradamus kalan eşleşmelerde savaşacak insanlık tarafından ama cengizhanın gelmesini bende çok isterdim
Finalde odinin planları doğrultusunda toplu bir savaşta ufak ihtimal insanlık tarafında görmediğimiz tahiri kişilikleri görme şansımız olabilir belki cengizhan gibi ama zor.
Yani 13 rounddan oluşuyordu turnuva buyüzden o şansı kaybetti bahsettiğim gibi bir finale giderse dediğin doğrudur ama turnuva içinde daha cengizhan beklemeye gerek yok eşleşmeler ve eşleşicek kişiler baştan belirtildi çünkü.Mangakanın önü açık. Cengiz Han, Sezar, Attila vs. bir dolu insan var kullanabileceği.
Tek sefer mi oluyor bu dövüş? Bin yılda bir falan yapılıyorsa sonrakinde gelebilir.Yani 13 rounddan oluşuyordu turnuva buyüzden o şansı kaybetti bahsettiğim gibi bir finale giderse dediğin doğrudur ama turnuva içinde daha cengizhan beklemeye gerek yok eşleşmeler ve eşleşicek kişiler baştan belirtildi çünkü.
Sakata kintokiden sonra nostradamus veya rasputin dövüşecek ve turnuva bitecek söylenene göre ama ek bişey ekleyip 12-12 14 e uzar gibi bişiy çizedebilir ama bunlar düşük ihtimalli teoriler olur.
Bu dövüşün şuan olma sebebi tanrılar insanlığı yokedecekken hilde insanlıkla meydan okuyor yani herzaman olan bişey değil insanlık kendi ırkını korumak için savaşıyor 1000 yıllık zaman atlaması yapıp devam etmesi gerekir ama finalde turnuvadan bambaşka şeyler dönecek gibi duruyor.Tek sefer mi oluyor bu dövüş? Bin yılda bir falan yapılıyorsa sonrakinde gelebilir.