Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Records oF Ragnarok'taki En Güçlü İnsan

EN güçlü insan hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    23
Sasakiden strenght/ap/dura/endurance ve aoe saldırı konusunda üstün olduğu net tek sorun hız eğer eşit yakın veya daha hızlıysa okita>sasaki

Ama statementsten asla take atılmazdı mangada strongest swordsman ifadesi yokmuş ztn.
speed üstünlüğü de piksel hesaplamada geliyor da neyse en fazla speed eq alırsın susanoo da okita da ezer statements herşeyi doğruluyor

Bir şey sorcam ?
Odin ile Buda ve Beelzebup vs atıyordu animede en son, olay nasıl Odin vs Sakata ya geldi onu anlamadım dndndndjndks
biraz uzun mevzu ama, mangayı okuduysan Odin gerçek Odin değil ondan önce bir odin daha var primodial odin ve primodial tanrılar bunlar evreni kaos'u sürükleyen tanrılardı sonra sakata kintoki'nin atası olan gollnir'in köyünü yok ediyorlar (sebebi de primodial tanrıların varlıklarını öğrenmeleriydi hatırladığım kadarıyla) sonra malum sakata kintoki'de olayları bildiği için Odine karşı geliyor.

Odin vs sakata güncel mangadan beelzebub dövüştü zaten hilde odini yenmesi için sakata kintokiyi seçti
MANGA
Birde buda sakatanaın TARTARUSTA gezip sigrudu aradığını söylüyor odin sakata kintokiye ayar oluyor.
biraz uzun mevzu ama, mangayı okuduysan Odin gerçek Odin değil ondan önce bir odin daha var primodial odin ve primodial tanrılar bunlar evreni kaos'u sürükleyen tanrılardı sonra sakata kintoki'nin atası olan gollnir'in köyünü yok ediyorlar (sebebi de primodial tanrıların varlıklarını öğrenmeleriydi hatırladığım kadarıyla) sonra malum sakata kintoki'de olayları bildiği için Odine karşı geliyor.
Manga okumadım da merak ettim, neyse öğrenmiş oldum. Tr çevirisi yok herhalde okunurda..

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık