Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Records oF Ragnarok'taki En Güçlü İnsan

EN güçlü insan hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    23
Tempest, mangaoku tr, mangawow gibi sitelerde 64 ila 75 arası türkçe çeviri mevcut kalan kısımları ingilizce okumak istersen mangadex sitesini öneririm.

1 tane dövüşü bitir hocam komple hep aynı tarzda çeşitli şekillerle ilerliyor hikaye beğenmezsen bırakırsın animasyon sıkıntısı çekersen 2.sezonda düzeliyor baya.

@Miyata Ichiro hocam siz güncelmisiniz seride insanlar ve tanrılar arasındaki güç sıralamanızı merak ediyorum :)
Aslında izledim de unutmuşum. Karındeşen Jack'e kadar izlemiştim.

Tempest, mangaoku tr, mangawow gibi sitelerde 64 ila 75 arası türkçe çeviri mevcut kalan kısımları ingilizce okumak istersen mangadex sitesini öneririm.

1 tane dövüşü bitir hocam komple hep aynı tarzda çeşitli şekillerle ilerliyor hikaye beğenmezsen bırakırsın animasyon sıkıntısı çekersen 2.sezonda düzeliyor baya.

@Miyata Ichiro hocam siz güncelmisiniz seride insanlar ve tanrılar arasındaki güç sıralamanızı merak ediyorum :)
Ben dün üç bölüm izledim. Thor vs. Lü Bu sıkıcı geldi, üç bölümde dövüşe dair kayda değer hiçbir şey olmadı maalesef. Boş boş konuştular.

Ben dün üç bölüm izledim. Thor vs. Lü Bu sıkıcı geldi, üç bölümde dövüşe dair kayda değer hiçbir şey olmadı maalesef. Boş boş konuştular.
Dövüş+dövüşen karakterlerin geçmişini detaylı gösteriyorlar zaten lü bu vs thorun savaş sahneleri fena deildir aslında diğerlerine göre sönük kalıyorlar ama.

Ben animeden takip ediyordum, en son Hades - qin shi savaşını bitirdim. Daha güncel değilim :D Bir ara olursam yazayım.

Bu animede tamamen yazarın mitolojik fetişizmlerini izliyoruz. Yani adam bi nevi kendi fantezisini satıyor.

benim yorumum şu: bence mükemmel bir yapım asla değil. Ama eğer sizinde bu tip fetişleriniz varsa Thor’un gelip Lu Bu’yu enine ikiye yarması gibi şeyleri izliyeceksiniz ve hoşunuza gidicek.

Tasarım olarakta karakterleri kendi t.tosundan yorumlamış ve bazıları çok ilginç.

Mesela Leonidas, bizim bildiğimiz gibi bir Leonidas değil çok modern Amerikan askerine bürünmüş bir Leonidas. Kendisi bu tarza isteyerek dönmüş animede

Benim Tasarım olarak çok beğendiğim karakterler:
Simo
Adam(dümdüz olması gerektiği gibi çok beğendim)
Apollo
Odin
Çin Kralı
Raiden
Shiva
Jack
Tesla
Buda

İşte böyle bir yapım.

Not: Anibusun tasarımını görmeyin şok geçirdim.

Bu animede tamamen yazarın mitolojik fetişizmlerini izliyoruz. Yani adam bi nevi kendi fantezisini satıyor.

benim yorumum şu: bence mükemmel bir yapım asla değil. Ama eğer sizinde bu tip fetişleriniz varsa Thor’un gelip Lu Bu’yu enine ikiye yarması gibi şeyleri izliyeceksiniz ve hoşunuza gidicek.

Tasarım olarakta karakterleri kendi t.tosundan yorumlamış ve bazıları çok ilginç.

Mesela Leonidas, bizim bildiğimiz gibi bir Leonidas değil çok modern Amerikan askerine bürünmüş bir Leonidas. Kendisi bu tarza isteyerek dönmüş animede

Benim Tasarım olarak çok beğendiğim karakterler:
Simo
Adam(dümdüz olması gerektiği gibi çok beğendim)
Apollo
Odin
Çin Kralı
Raiden
Shiva
Jack
Tesla

İşte böyle bir yapım.

Not: Anibusun tasarımını görmeyin şok geçirdim.
Dostum mitolojiden ve tarihten aynen alacak die bir kaide yok zaten :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık