Silinmiş Üye
Kahkaha atıyorumBir bölüm Subaru ağlıyor diğerin de Rem,Ram,Emillia,Betty falan canıma tak etdi artık. 28 dakikanın 15 dakikası ağlamaya gidiyor. Hercai'de bile bunun yarısı kadar ağlamıyorlar.
Kahkaha atıyorumBir bölüm Subaru ağlıyor diğerin de Rem,Ram,Emillia,Betty falan canıma tak etdi artık. 28 dakikanın 15 dakikası ağlamaya gidiyor. Hercai'de bile bunun yarısı kadar ağlamıyorlar.
Ağlatmadan tüyleri diken diken ettiriyor valla.Serinin özeti ağlama və daysuki lafından ibaret.
11. Bölümde bile bu kadar sevdiysen ileride kafayı yersin 2. Sezon kişiye göre değişir aslında, ben sevdim. Subaru’nun karakter gelişimi çok iyi.@Rem sözümü tuttum ve izlemeye başladım. 1.30-6.30 arasında 11 bölüm gömdüm bile. Keşke seriyi durmadan övüp beni daha erken başlatsaydın. Millet ne serileri nasıl övüyor, sen buna güzel falan deyip geçtin. Bir de korsanfan re zero şube başkanı olacaksın utan :s
Yorumlardan anladığım kadarı ile ikinci sezonunda biraz bozuyormuş ama ilk sezonu şimdilik harika gidiyor bakalım. :s
aynen ya çok güzel gidiyordu o zamana kadar. Şimdi bizim oğlan gereksiz çocukça diyaloglar kasıyor gerçi çocuk kendisi : /Ilk izledigimde cok sarmıştı cok begenmistim fakat 2. sezonda bi duraksadım hatta zar zor bile bitirdim diyebilirim
Ilk izledigimde cok sarmıştı cok begenmistim fakat 2. sezonda bi duraksadım hatta zar zor bile bitirdim diyebilirim
Bitirdiniz mi bari ?aynen ya çok güzel gidiyordu o zamana kadar. Şimdi bizim oğlan gereksiz çocukça diyaloglar kasıyor gerçi çocuk kendisi : /
son sezonu kaçtı unuttum ara verildi diye biliyorum şu an sonuna kadar geldim. Böyle part part ayırdığı için 1-2 diye aklımda kalıcı olmuyor ama hepsini izledimBitirdiniz mi bari ?
Son sezon 2. sezondu onu da 2 parta ayırdılar.son sezonu kaçtı unuttum ara verildi diye biliyorum şu an sonuna kadar geldim. Böyle part part ayırdığı için 1-2 diye aklımda kalıcı olmuyor ama hepsini izledim