MuzluYulafEzmesi
Amiral. Yaşlıyken sağ kol seviyesine düşmüş gibi geldi bana . Kizaru'yu yenemezdi .
Oden'in kan revan içinde kalmasıyla, onu Ray'in önüne koyma arasında ne gibi bir bağlantı var?Oden’in üstüne koymaları normal. Roger’ın onu geçip Beyazsakal’ı vurmaya çalıştığı aşırtma atağı bile kan revan içinde bıraktı Oden’i.
Şu anki Luffy de yemicek zaten.Ki tek yemeyecek olması Luffy'den onu üstün yapmaz.Jozu da atıyorum tek yemeyebilir Jozu>Luffy mi oluyor bu durumda.Yaşlı ray kaidodan tek yemez.
Yedi bile. Bir ileri seviye haki öğrendi diye ne oldu sanıyorsunuz.Şu anki Luffy de yemicek zaten.Ki tek yemeyecek olması Luffy'den onu üstün yapmaz.Jozu da atıyorum tek yemeyebilir Jozu>Luffy mi oluyor bu durumda.
Wano'nun başındaki Luffy yedi.Şu anki yemeyecek.Asıl sen ne sanıyorsun ileri silahlanmayı merak ettim.Yedi bile. Bir ileri seviye haki öğrendi diye ne oldu sanıyorsunuz.
Tek yenesinin ileri silahlanma ile alakası yok ki.Yine beynine yese o saldiriyi yine zibarir.Bir dahakine yemeyecektir k.haki ile.Wano'nun başındaki Luffy yedi.Şu anki yemeyecek.Asıl sen ne sanıyorsun ileri silahlanmayı merak ettim.
K.hakiyi kullanamadı zaten Kaido'dan tek yerken atlanan noktalardan birisi.Nasıl yok yav.Darbeyi alacağı yeri Hyo'nun yaptığı gibi ileri seviye hakiyle kaplıyacak.Hyo bile Linlin'in vuruşundan sağ çıktı o sayede.Luffy daha da üst versiyonunu yapabiliyor Hyo'nun yaptığının bideTek yenesinin ileri silahlanma ile alakası yok ki.Yine beynine yese o saldiriyi yine zibarir.Bir dahakine yemeyecektir k.haki ile.
O ileriyi yapmadan, ve meyve dahi kullanmadan sarhoş kaidodan tek yedi. Kaido hibrid formda meyve açar gene tek atar. Sen diyorsanki bir haki ile kaidonun hibridinden gelecek teki de durdurur he der geçerimWano'nun başındaki Luffy yedi.Şu anki yemeyecek.Asıl sen ne sanıyorsun ileri silahlanmayı merak ettim.
Kaido'nun base halinden tek yemez artık.Hibriti bilemem.Görürüz artık onu da.O ileriyi yapmadan, ve meyve dahi kullanmadan sarhoş kaidodan tek yedi. Kaido hibrid formda meyve açar gene tek atar. Sen diyorsanki bir haki ile kaidonun hibridinden gelecek teki de durdurur he der geçerim