"Herkesi yenerekten kastim rakiplerini olacaktı"GL’nı fethetmişler işte. Çeşitli dövüşlere giriyor bizimkilerde mesela. Luffy bütün adamaları kendimi dövüyor? Ben burada KK unvanı güçsüz balon demiyorum ama unvanlarında bir önemi var. Kimse laf olsun diye Kral olarak anılmaz. Ray özel olarak Kral ve efsane diye anılan adamlardan biri yani bu adam her türlü süper güç ve farklı. Diğer sağ kollar ile bir tutulamaz.
Olur sonlandıralım sonuçta renkler ve zevkler"Herkesi yenerekten kastim rakiplerini olacaktı"
Bu görüş ayrılığı uzayıp gidecek diye düşünüyorum. Burda tartısmayı sonlandıralım ne dersin?
Cünkü gördüğun Amiral seviyesi ve Ray'in Zirve seviyesi ile benim gordugüm seviye cok farklı.
Aynen, çünkü bu aralar tartışmalar baya hararetleniyor. Ben de artik tartismalarda ortak nokta bulamayacaksak yarıda birakip can sıkmadan noktalandırmak istiyorum tartısmaları.Olur sonlandıralım sonuçta renkler ve zevkler
KK'nın sağ ve sol kolu en az amiral seviyesi olmalı. 4 ve 5. adam da dof seviyesinde olmalılar. Aksi halde 3 amiral tayfayı ezer geçer.Ben halen 1 2 tık alt olduğu halde Yonkou>=Amiral ettiğini düşünüyorum.
Yani çok saçmalanmadığı sürece tartışmalar hararetli olabilir ama çok da uzatmamak gerek tabi.Aynen, çünkü bu aralar tartışmalar baya hararetleniyor. Ben de artik tartismalarda ortak nokta bulamayacaksak yarıda birakip can sıkmadan noktalandırmak istiyorum tartısmaları.
Senle alakası yok ya. :SYani çok saçmalanmadığı sürece tartışmalar hararetli olabilir ama çok da uzatmamak gerek tabi.
Yok bende genel olarak konuştum zaten.Senle alakası yok ya. :S
Ben cok zit düşuncelere sahibim bazı konularda. O yüzden dedim :S
Ben şöyle bakarımKK'nın sağ ve sol kolu en az amiral seviyesi olmalı. 4 ve 5. adam da dof seviyesinde olmalılar. Aksi halde 3 amiral tayfayı ezer geçer.
Seriye bakalım. Akainu filo amirali. Luffy ile kapışacağı kesin. Kizaru tekmeci bir arkadaş ve hızlı. Sanji de hız ve tekmeleri ile ön planda. Fuji ile Zoro eşleşti bile. 2 kere karşılaştılar. 3.sü yolda. Bunları bizimkiler yenecek bu kesin. Jinbei akainu gibi canavarın magma yumruğunu avucu ile durduran birisi. Aynı yumruk ace'i öldürdü. Bu da demektir ki seri sonunda bizim tayfada Luffy ve sağ ve sol kolları zoro ve sanji amiralden güçlü hale gelecekler. Bunlar kesin. Bence Jinbei de gelecektir. Buradan yola çıkarak bile,
Roger ve sağ ve sol kolu rayleigh ve gabanın amiralden güçlü olduğunu anlayabiliriz. E bu da bizi yonkou seviyesine yaklaştırır.
Roger, Luffy >= Yonkou
Rayleigh, Zoro = Yonkou
Gaban, Sanji >= Amiral
Seri bu şekilde ilerliyor.
Kolsuz Shanks,Çakılı Mihawk'ı alırsa şayet,Delikli WB'yi alamayan Purosuz Sakazuki, Kolsuz Shank'in önünde diz çöker tövbe ister !!Öyle gibi bu yüzden amiral seviyesi dedim daha ne diyim Shanks oluyorsa Rayda olur ama shanks amiral dövebilir mi işte sorun orda