Seninki çizer benimki tekler. Marco'nun hala boynu sızlıyor.İçkiliyken amiral çiziyor bebeğim.
Seninki çizer benimki tekler. Marco'nun hala boynu sızlıyor.İçkiliyken amiral çiziyor bebeğim.
Tek yiyen adam kalkıp tek yediği adamdan daha güçlü birini mi durdurur? Hem de lavlı lavlı.Seninki çizer benimki tekler. Marco'nun hala boynu sızlıyor.
Daha güçlüymüş. Tekmeyi basıp geçtiği adam kafasına indiren adamdan güçlü ha peh. Seninki anca Sakazuki'nin yancısını durdursun. En fazla onu yapabilir zaten. Dövecek hali yok ya.Tek yiyen adam kalkıp tek yediği adamdan daha güçlü birini mi durdurur? Hem de lavlı lavlı.
Adres belli kardeş. Buyursunlar.Daha güçlüymüş. Tekmeyi basıp geçtiği adam kafasına indiren adamdan güçlü ha peh. Seninki anca Sakazuki'nin yancısını durdursun. En fazla onu yapabilir zaten. Dövecek hali yok ya.
Sarhoşun biri için değmez.Adres belli kardeş. Buyursunlar.
Öyle olsun. Neyse ben sınavlara kaçayım, iyi kafa dağıttım sağolSarhoşun biri için değmez.
Valla eyv ben de iyi kafa dağıttım. Yarın deneme sınavım var uyusam iyi olur. Sana iyi çalışmalar.Öyle olsun. Neyse ben sınavlara kaçayım, iyi kafa dağıttım sağol
Abi seninle de yarın tartışırız. Bugünlük pil bitti.Bu forumda eski çağdan kalan moruklar çok abartılıyor diye düşünüyorum.
Sana da.Valla eyv ben de iyi kafa dağıttım. Yarın deneme sınavım var uyusam iyi olur. Sana iyi çalışmalar.