Yok koklamaya bıraktım. Onurum üstüne bunu söyleyebilirim. Biz kılıççılar söz konusu onursa geri adım atmayız. Bunun sonu Harakiridir!!!Valla ilkdi falan okeyde sonunu bilemem. Bağımlılık yapıyor diyolar
Yok koklamaya bıraktım. Onurum üstüne bunu söyleyebilirim. Biz kılıççılar söz konusu onursa geri adım atmayız. Bunun sonu Harakiridir!!!Valla ilkdi falan okeyde sonunu bilemem. Bağımlılık yapıyor diyolar
Roger Rayleigh'e ortak diyor ama adam çocuğunu Rayleigh'e değil Garp'a bırakıyor. Buna ne diyorsun?Adam nasıl bir ayyaş, serseri ise Roger emanet etmemiş çocuğu bunaAhahaha buldunuz hassas noktayı tabi.
Güç,güçtür-Cercei LannisterMesela Rayleigh karanlık yüzyılı anlatsa Garp'ın kalbi tekler. Bilgi, güçtür.
Garp'a ne derse desin adamın umrunda olmaz Sonra Rayleigh "Roger bu adamda senin gençliğini görüyorum." der ve kalbi tekler. Ray'in söylediği laftan ne kadar yaşlandığını anlayabiliriz.Mesela Rayleigh karanlık yüzyılı anlatsa Garp'ın kalbi tekler. Bilgi, güçtür.
Hem bıraktım diyorsun hem biz kılıççılar diyorsun. Pek inandırıcı gelmedi.. XdYok koklamaya bıraktım. Onurum üstüne bunu söyleyebilirim. Biz kılıççılar söz konusu onursa geri adım atmayız. Bunun sonu Harakiridir!!!
Düşmanın merkezine bir şey saklarsan bulamazlar. Mesela Garp'ın köyünden kim şüphelenir? Roger zeki adammış. Garp'ı yalandan iki övüp çocuğunun hayatını kurtardı. Rayleigh emireri olsa çocuğa bakardı ama ortaklıkları çocuk bakmayı kapsamıyor. Keyifçiyiz!Roger Rayleigh'e ortak diyor ama adam çocuğunu Rayleigh'e değil Garp'a bırakıyor. Buna ne diyorsun?Adam nasıl bir ayyaş, serseri ise Roger emanet etmemiş çocuğu buna
Hadi len oradan güvenmemiş bırakmamış demiyorsa xdDüşmanın merkezine bir şey saklarsan bulamazlar. Mesela Garp'ın köyünden kim şüphelenir? Roger zeki adammış. Garp'ı yalandan iki övüp çocuğunun hayatını kurtardı. Rayleigh emireri olsa çocuğa bakardı ama ortaklıkları çocuk bakmayı kapsamıyor. Keyifçiyiz!
Dur ya zaten özlemişim kraliçemi.Güç,güçtür-Cercei Lannister
Yaşlanmak doğal şey. Bundan ne kadar etkilendiğin önemli. Engin denizlerde yüzerek h.haki sala sala ada geziyor canını yediğim.Garp'a ne derse desin adamın umrunda olmaz Sonra Rayleigh "Roger bu adamda senin gençliğini görüyorum." der ve kalbi tekler. Ray'in söylediği laftan ne kadar yaşlandığını anlayabiliriz.
Güvenmemiş, Rayleigh'e 4-5 amiral seviyesi gelir arada kundaktaki bebem yitip gider demiştir.Hadi len oradan güvenmemiş bırakmamış demiyorsa xd
Bu fazla oldu artık. Roger'ın poposuna tekmeyi basmak için uğraşan Garp mı yoksa Garp'tan kaçan Roger'ın amelesi mi ?? Tabii ki Garp. Ray gaptancığı idam edilirken neredeydi? Sorarım neredeydi?Düşmanın merkezine bir şey saklarsan bulamazlar. Mesela Garp'ın köyünden kim şüphelenir? Roger zeki adammış. Garp'ı yalandan iki övüp çocuğunun hayatını kurtardı. Rayleigh emireri olsa çocuğa bakardı ama ortaklıkları çocuk bakmayı kapsamıyor. Keyifçiyiz!