Sen kanıt falan dinlemiyorsun ki tutturmuşsun bir Akainu dur gidiyor. Önüne Beyazsakal'ın durduk yere diz çöküp kan kustuğu sahneyi getiriyoruz sen gelmiş halen Beyazsakal orada en güçlüyü Yonko'ydu Akainu'dan ölümcül yara aldı diyorsun, daha Akainu bu adama dokunmamış bile, kendi kendine ölecek adam orada, her şeyi Amirallere mal etmek için herşeyi söylüyorsun.Sen bana diğer yonkouların bölgelerini Wbye savunduğuna dair kanıt at önce bir.Kanıtın yoksa da boş yapıp sağa sola kesin değil yorumu atma.Madem bir şey söylüyorsun doldur hadi altını.
Bak ne diyor, bir zamanlar bölge savaşına tutuştular diyor. Hemde ne zaman Beyazsakal kendi kendine ölmek üzere yani hasta değilken, kan kusup diz çökmüyorken. Crocodile'a imkan tanımayan Beyazsakal, Kaido'yu ve Big Mom'ı sevdiği için mi dokunmamış? Kendini böyle mi kandırıyorsun?
Ben herkes değilim, diğerleri demek ki yeterli kanıtları koyamamışlar ki sen halen Beyazsakal'ın orada en güçlü Yonko olduğunu zannedip, ya da olmadığını bile bile kendini kandırarak Amiralleri bunu üzerinden şişirmeye kalkıştın.Çok fazla kişi ile Wbnin Mfde en güçlü olduğunu tartıştım.Wb Mfye ilk çıktığında en güçlü idi.Kafasının yarısı olmayan adama en güçlü demişim gibi algı yaratmaya çalışma.
Beyazsakal'ın sağlığının iyiye gitmediğini Marco söylemiş, bu sebepten Squardo'dan darbe yedi dedi. Sana bir bir seriyi baştan mı anlatacağım şimdi? Adam eskiden ne olursa olsun savuştururdu ama yaşlandı, hastalandı artık eskisi gibi değil Squardo'dan kılıç yedi dedi. Sen bunların hepsini görmeden gelip halen en güçlü Yonko diye kendini kandırıyorsun. Crocodile'ın lafını da görmezden geldin, adam kendi kendine hiçbir şey olmadan diz çökmüş Akainu'ya bedava vuruş imkanı sağlamış, bunu bile görmüyorsun halen en güçlü Yonko falan diyorsun, akıl var mantık var, bu tarz taraflı yorumları görünce ya insanlarla dalga geçiyorsunuz diye düşünüyorum ya da aşırı taraflı olduğunuzdan fanatiklik yapıyorsunuz, başka açıklaması yok.