Öyle yapmışlar adam troll değil mi sence?Aynen trollük yapan adamı amiral yapmışlar.
Öyle yapmışlar adam troll değil mi sence?Aynen trollük yapan adamı amiral yapmışlar.
Değil. Ne trollüğünü gördün?Öyle yapmışlar adam troll değil mi sence?
Seri de 2 amiralin görevli olduğu bir durum oldu mu? Mf hariç?Kardeşim bi abartiniz rayleighi ulan tamam adam güçlü ama abarmayin yonkoular nereden bilsin rayleigh nerede iki hükümet bildiği halde neden saldirmadi rayleighe basit hükümet istese rayleighi öldürmez mi?
Tamam ben de bunları soruyorum zaten. Ayrıca poneglyph arayıp bulan Yonkou, Rayleigh gibi bir ayaklı poneglyphi neden aramasın ya da bulamasın bunu merak ediyorum.Kardeşim bi abartiniz rayleighi ulan tamam adam güçlü ama abarmayin yonkoular nereden bilsin rayleigh nerede iki hükümet bildiği halde neden saldirmadi rayleighe basit hükümet istese rayleighi öldürmez mi?
Robin in adasına saldırılarken vardı ama galiba ama rutbeleri koramiraldiSeri de 2 amiralin görevli olduğu bir durum oldu mu? Mf hariç?
Ben zaten rayleigh güçsüz demedim ki yonkou olsun amiral olsun kaçabilecek gücü var. Rayleigh bir Amiral ile dövüşse ve kazansa bile olür diyorum ve eğer denizciler istese gerekirse iki amiral cp0 gonderir yine de yakalarlar.Tamam ben de bunları soruyorum zaten. Ayrıca poneglyph arayıp bulan Yonkou, Rayleigh gibi bir ayaklı poneglyphi neden aramasın ya da bulamasın bunu merak ediyorum.
Shiki'nin karşısına garp ile Sengoku çıkmadı mi garp koramiral olsa bile amiral seviyesi olduğu kesin.Adamlar Roger vs Şikiye bile sadece bir Amiral gönderirken Reylihe iki tane göndereceklerdi yani ?
Serideki denizci vs korsan çatışması bellidir.Denizci kovalar korsan kaçar.Mf ekstra bir durumdu.Bir benzerinin daha yaşanacağını sanmıyorum.Wanoya tek gitse Shogun olacak adam Sakazuki bir diğer eşiti Borsalinoyu Wanoya yollamıyor.Neden çünkü kahraman Luffy olcek.
Roger vs Şikiye sadece Sengokuyu verdi Filo Amirali.Dediğin olay ise Mf benzeri.Karagaha saldırı varken sen otur ben hallederim diyecek halleri yok.Shiki'nin karşısına garp ile Sengoku çıkmadı mi garp koramiral olsa bile amiral seviyesi olduğu kesin.