Alpamis 2 Kas 2021 #61 Montana dedi ki: Bu gün gaza geldim @kaizokuou Genişletmek için tıkla ... Çok karizma olmuş burada. Madara'ya tek atar.
Montana dedi ki: Bu gün gaza geldim @kaizokuou Genişletmek için tıkla ... Çok karizma olmuş burada. Madara'ya tek atar.
kaizokuou 2 Kas 2021 #63 Montana dedi ki: Bu gün gaza geldim @kaizokuou Genişletmek için tıkla ... Mükemmel olmuş ya bu, Oda'dan iyi. Eline sağlık. Gözüme çarpan tek eksik diğer elinde Hashirama olmaması. Madara ve Hashirama'yı 2v1'de rahat alır Raizo reis.
Montana dedi ki: Bu gün gaza geldim @kaizokuou Genişletmek için tıkla ... Mükemmel olmuş ya bu, Oda'dan iyi. Eline sağlık. Gözüme çarpan tek eksik diğer elinde Hashirama olmaması. Madara ve Hashirama'yı 2v1'de rahat alır Raizo reis.
Grim D. Ark 2 Kas 2021 #65 Jutsu emme/püskürtme var. Kage Bunshin var. Ölümsüzlük var. (Kızıl Kın bonusu) Akatsuki'nin başı olsam kaçırmazdım böyle transferi.
Jutsu emme/püskürtme var. Kage Bunshin var. Ölümsüzlük var. (Kızıl Kın bonusu) Akatsuki'nin başı olsam kaçırmazdım böyle transferi.
ihsahinyo 2 Kas 2021 #66 Chuunin olabilecek kapasitesi vardı. Daha ilerisini için sağlam bi antrenman yapması lazım, aklı bi karış havada
Chuunin olabilecek kapasitesi vardı. Daha ilerisini için sağlam bi antrenman yapması lazım, aklı bi karış havada
Wataame Daisuki 2 Kas 2021 #67 RedTeroR dedi ki: Tenten vs Smootie ? Genişletmek için tıkla ... Smothie kim ya
Killua 2 Kas 2021 #70 Montana dedi ki: Bu gün gaza geldim @kaizokuou Genişletmek için tıkla ... İlk Madara'yı görmedim, manga paneli sandım
Montana dedi ki: Bu gün gaza geldim @kaizokuou Genişletmek için tıkla ... İlk Madara'yı görmedim, manga paneli sandım