Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Queen vs. Ace

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    64
Ace’in çok akıllı bir karakter olarak görmesem de saf gücü ile Queen’i rahatlıkla yenerdi. Ace’in en büyük handikapı düşüncesiz bir şekilde bir şeyin arkasından sonsuza kadar gitmesi. Sırf Beyazsakal’ın onurunu kurtarmak adına Karasakal’ın gücünü tartmadan peşine düştü ve bu uğurda öldü.

Bu tartışılabilir birşey çoğunluk öyle düşünüyor diye gerçek o olmuyor. Benim için gerçek Garp=Sengoku.O anket normal bir anket değil %8 berabere çıkması zaten patlak verme sebebi.
Kesin bir şey yok. Sen Garp=Sengoku düşünürsün, başkasıda Garp>Sengoku veya Sengoku>Garp düşünür. Olmayacak şey değil sonuçta.

İşlenen her karakter güçlü olacak diye bir kural yok ama. Garp Arı Kovanı harici Sengoku'dan abartılı derecede fazla güç bazında gösterilmedi. Şöyle bir fark var ama Garp serideki üst sınıf güçlülerle beraber anlatıldı. Sengoku'nun bu zamana kadar böyle güçlü karakterle mücadelesinden bahsedilmedi. Muhtemelen Big Mom, Kaido, Shiki gibi karakterlerle sürtüşmesi olmuştur Sengoku'nun. Garp'ın imajını besleyen şey en güçlülerle mücadele edip onlara yakın görülmesi.
Yok ben işlenmiş derken onla bunla dövüşmüş o anlatılsını kastetmedim daha çok diyaloğu biraz daha duyguları karakter olarak işlenmesini kastettim. Eğer soruma hayır anket sonucu bu olmazdı diyorsan o zaman normal diyemeyiz bu ankete.

Yok ben işlenmiş derken onla bunla dövüşmüş o anlatılsını kastetmedim daha çok diyaloğu biraz daha duyguları karakter olarak işlenmesini kastettim. Eğer soruma hayır anket sonucu bu olmazdı diyorsan o zaman normal diyemeyiz bu ankete.
Şöyle söyleyeyim Xebec ikisinden de az işlendi ama sorsak çoğu kişi Xebec prime haliyle Sengoku'dan daha güçlü denir. Bence o anket seri akışı çerçevesinde normal.

Romantik arkadaşlar yine toplanıp geçmişi güzelleyip Ace demişler. :)

Kimi arkadaş Ace'in Logiasına vurgu yapmış, Queen gibi bir bilimadamının Logia'ya vurabilme ihtimali yoksa Smoker da Caribo da yener diyelim o zaman, mantıklı değil. Judge'un bütün numaralarını bilen Queen böyle bir dövüşte CC'nin de her şeyini biliyorum der, oksijeni kesip bayıltır Ace'i, patates gibi donsuz bırakır.

Queen öyle bir adam ki, veba virüsünü de bu adam kullanıyor, Jack'in milleti bayıltan kitle imha silahını da bu adam üretmiş. Haki bilmeme ihtimali zaten yok da hadi Haki hiç kullanamıyor deseniz bile adam elindeki araç gereç icatlarla yener zaten Ace'i, fiziksel olarak Ace döver diyecek kimse olduğunu da sanmıyorum.

Tahminimce Queen, Ace'i yenen BB'yi bile o dönemde yenebilecek bir karakter. BB tutup çekse lazeri yer kafasına, yumrukla da Queen zarar görmez.

Enflasyon hesabı yapsanız yine Ace'in ödülü 2 yılda Queen kadar olmaz. 2. Komutanlar içinde en zayıf olandır muhtemelen, 3. komutanların da hepsini geçemez Ace.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık