Şitgeni bu kadar ciddiye alma. Nerelerde takılıyorsan aç sabo vs quen konusunu anlarsın ne demek istedim.Queen'i yüzelttiğim yok. YC2 seviyesi diyorum o kadar. Siz Ace'i fazla abartıyorsunuz.
Şitgeni bu kadar ciddiye alma. Nerelerde takılıyorsan aç sabo vs quen konusunu anlarsın ne demek istedim.Queen'i yüzelttiğim yok. YC2 seviyesi diyorum o kadar. Siz Ace'i fazla abartıyorsunuz.
Jinbe de dayandı sayılmaz zaten. Kolu yandı baya:jinbe gibi olur diyosan olabilir ama çok az dayanır yani
max aynı senaryo olur elemenet olarak seride akainuyla eşleşcek karakter olduğunu düşünmüyorum marco sadece magmadan zarar görmüyor ama onuda itebiliyordu akainu.Jinbe de dayandı sayılmaz zaten. Kolu yandı baya:
"Yandım anam" diye ağlamayarak iyi irade göstermiş sadece.
Shitgen hariç forumlarda Sabo; Kid'i, Law'u, Yamato'yu, Zoro'yu, Sanji'yi... hepsini tokatlıyor. Sabo'yla Ace'i bir tutan görmedim.Şitgeni bu kadar ciddiye alma. Nerelerde takılıyorsan aç sabo vs quen konusunu anlarsın ne demek istedim.
yanlış hatırlamıyorsam novelde beyazsakalın saldırısınıda durduruyor ace fiziksel olarakda aşağı kalcağını sanmam.King'in final saldırısı:
Ace'in novel'da attığı saldırı:
Fiziksel stat farkından dolayı King belli olmaz ama Queen'in şansı yok.