Üye silindi 1004
Jimbo evirip çevirip döver bunu.
Jozu muhtemelen gelmeyecek ama şıklara ekliyim mi?Ara sıcak olur diyordum, olmayacak gibi. Kidde olabilir ama o da çok düşük ihtimal.
Jinbei şu an favori duruyor.
X drake 2. Favorim.
Kınlardan biri de olabilir.
Eğer wb Korsanları tam kadro geldiyse Jozuya gider.
Jimbo evirip çevirip döver bunu.
Haklı aslında. 1000. sayıdan bahsediyoruz sonuçta çok önemli.. Luffy'in tam olarak o sayıda Kaido'nun çıkması gerekiyor.Ben bu konu temmuz da belli olur diyordum djshbagzhz
Ulan oda bir kere de şaşırt. :/
Drake'in durumu da belirsiz. Queen den intikam almak istiyordu. Who'ya dalmazsa, o da queen'e dalabilirLuffy'nin hedefi daha en başından belliydi, Zoro da son bölümde hedefini açıkça belli etti. Queen de çoğu kişinin tahmin ettiği gibi yüksek olasılıkla Sanji'ye kalacak. Tek başına veya yanında birisiyle bu dövüş yaşanacak.
Peki Black Maria'nın eline düşmüşken yolu ne şekilde Queen'le kesişecek derseniz; Black Maria'nın, Sanji'den Queen'i yenmesini isteyeceğini düşünüyorum. Bir nevi Dressrosa'daki Viola durumu yaşanacak. Sanji gibi bir Simp de bunu kabul edecektir. Oda'nın klasik kurgularından birisi bu.
Who's Who'nun dediği gibi tobi Roppo'dakiler yükselmeyi istiyorlar.
Black Maria kendisi işleri halletmek yerine başkasına yaptıran birisine benziyor. Tuzak kurmasından veya buradaki sözünden ben öyle anlıyorum.
Bana göre en önemli referans noktamız ise Queen ve Judge'un olası bağı. Üstünkörü yazdığım kurgu bu şekilde ilerlemese de Queen'le bir şekilde karşılaşacak alevli muz.
Diğer seçeneğimiz var. ?Şıklarda Zoro yok kabul edilemez