Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Prime Mike Tyson MMA'de 70 Kilolara Karşı

Mike Tyson Kaçıncı Rounda Kadar Gelebilir?

• Kullanılan toplam oy
    85
2v1'de şampiyon iki dövüşcüyü nereye alıyor gözünüzü sevim yapmayın ya :oleyo2:
Ayakta Tyson alır. Sadece gözlerini kapatıp kendini sokakta Tyson'a karşı hayal et. Şampiyon da olsalar farklı hissedeceklerini zannetmiyorum. Gelmiş geçmiş en korkunç boksörlerden birisi. Adam harbi harbi sadece bakışlarıyla Jose Ribalta'yı ceplemişti. Bi de McGregorla Khabib iyi bi ikili değil. :ehe:

Kavgadan kaçmamak dışında iş yok bende. Dövüşçü arkadaşlarımla yalandan kavga edince 10 saniye sürüyor direkt bacaktan kitliyorlar :( güreş bilen adamdan uzak durucan xd
Geçen Kekem gözümü korkuttu cüsseli falan dedi sen de 120 kilo varsındır, o yüzden bilemiyorum Altan.
Ayakta Tyson alır. Sadece gözlerini kapatıp kendini sokakta Tyson'a karşı hayal et. Şampiyon da olsalar farklı hissedeceklerini zannetmiyorum. Gelmiş geçmiş en korkunç boksörlerden birisi. Adam harbi harbi sadece bakışlarıyla Jose Ribalta'yı ceplemişti. Bi de McGregorla Khabib iyi bi ikili değil. :ehe:
İhtimal vermiyorum 2v1 almasına. Şampiyonlardan birini çıkarıp Kaan'ı falan koyarsan olur Gregor + Kaan mesela Tyson alabilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık