Şu an için pek takmıyormuş gibi görünüyor.Bu Belial ile Temozarela ve 12 Düşmüş Melek arasındaki savaşa Tanrı'nın da dahil olma olasılığı var gibi geliyor bana yoksa düz bir şekilde insan ve melekler arasında bir kavga gibi olacağını sanmıyorum.
Şu an için pek takmıyormuş gibi görünüyor.Bu Belial ile Temozarela ve 12 Düşmüş Melek arasındaki savaşa Tanrı'nın da dahil olma olasılığı var gibi geliyor bana yoksa düz bir şekilde insan ve melekler arasında bir kavga gibi olacağını sanmıyorum.
Bölüm başı olduğunu belirten resimler. Geneli Orta Çağ Avrupası'ndan alınmış dini motifler.İlgimi çeken nadir eserlerden.
Her bölümün başında olan manga ile alakası olmadığını düşündüğüm resimler nedir? Eğer bi' yerde söylendiyse bile gözümden kaçmış.
Rica ederim. Çizimi de hoş aslında, sadece keskin hatları var o kadar. HxH'de olduğu gibi, çubuk çizip üzerinede konuşma balonu koymamış en azından.çok güzel bi seri smoker-san çok teşekkürler çevirilerin için çizimi beğenmesemde hikaye güzel
Sayfa sayısı değişken.Yeni okumaya başladım fakat bazı bölümleri 30 sayı bazıları 13,15 benmi rardan eksik çektim yalnislikla anlamadım
Maalesef. 16. ciltte süresiz ara verdi.Nasıl yani finali yokmu?
Yani mangakaya kalmış bir şey. Çizmek isteseydi giderdi bayağı. Çabucak toparlayabilirdi de.Çokmu ortalarda bitti usta. Yani kurgusu son düzlüğe girmişmiydi