Funduska
TamamYazma kardeşim kalabalık yapma hadi yallah!
TamamYazma kardeşim kalabalık yapma hadi yallah!
Zirve Garp,boş beleş birini yenmek için antrenman yapar mı ? Hiç zannetmiyorum,o yüzden o dönemi almıyorum.Chinjao ile savaştığı hale bakmak lazım. O Dönemde hiç yoktu. Saç muhabbeti kabak tadı verdi
Haklı olabilirsin.Zirve Garp,boş beleş birini yenmek için antrenman yapar mı ? Hiç zannetmiyorum,o yüzden o dönemi almıyorum.
Evet bence de böyle.Ancak orada küçük bir çocuğun ne hissedip ne duruma düşeceğini düşünmeliydi empati şarttı biraz ama yapmadı.O açıdan yanlış yaptı.O şekilde olaya girmesi biraz acısından dolayı bencilliğine bağlanabilir ama genelde bu düşünemedi söylemleri kabul görmüyor.Ace laf yiyince beynine kan sıçradı düşünemedi diyoruz forumun yarısı kabul etmiyor mesela.O yüzden düşünecek durumda değildi deniyorsa bu Ace için de geçerli olmalı.Yada ikisinin de düşünmesi gerektiğini söyleyeceksiniz.Ben de böyle yorumlamıştım. Çok soğuk bir şekilde Ace'in olduğunu direk söylüyor. O noktada karşıdakinin çocuk olduğu bile önemli değil. Kendisi bu acıyı yasamış kızın ki pek önemli olmuyor onun için. Çünkü düşünecek durumda olmuyor. Ulan ben kabullenmişim sen kimsin der gibi.
Ace'in o durumuna ne getiriyor konuyu. Gram alakası yok.Evet bence de böyle.Ancak orada küçük bir çocuğun ne hissedip ne duruma düşeceğini düşünmeliydi empati şarttı biraz ama yapmadı.O açıdan yanlış yaptı.O şekilde olaya girmesi biraz acısından dolayı bencilliğine bağlanabilir ama genelde bu düşünemedi söylemleri kabul görmüyor.Ace laf yiyince beynine kan sıçradı düşünemedi diyoruz forumun yarısı kabul etmiyor mesela.O yüzden düşünecek durumda değildi deniyorsa bu Ace için de geçerli olmalı.Yada ikisinin de düşünmesi gerektiğini söyleyeceksiniz.
Luffy acısından düşünemedi diye savunuyorsun ya o açıdan alakası var.Ace de ağır tahrikten dolayı beynine kan sıçradı ve o an düşünemedi.Bir anda 30 saniyede sinir krizi geçirip adam dövenler üzerine yürüyenler hiç mi olmuyor bu adamlar çok düşünerek mi hareket ediyorlar ?Ace'in o durumuna ne getiriyor konuyu. Gram alakası yok.