Arlong Park'ta bir ara paso WB Ace gömen bir güruh vardı.Neyse ki azalarak bittiler.KFde herkes gömülüyo dünya geneline bakınca Ace haterı baya az
Arlong Park'ta bir ara paso WB Ace gömen bir güruh vardı.Neyse ki azalarak bittiler.KFde herkes gömülüyo dünya geneline bakınca Ace haterı baya az
Ben sadece one piece fan grupları için demedim. Daha çok genel animanga fanları içinArlong Park'ta bir ara paso WB Ace gömen bir güruh vardı.Neyse ki azalarak bittiler.
Anime manga forum ve gruplarında gömülecek karakter o kadar fazlaki Ace'e sıra gelmez.Ben sadece one piece fan grupları için demedim. Daha çok genel animanga fanları için
Ace gömülcek bi karakter mi ki? Ben olayı sadece Türk haterlara bağlıyormAnime manga forum ve gruplarında gömülecek karakter o kadar fazlaki Ace'e sıra gelmez.
Ace gömülcek bi karakter mi ki? Ben olayı sadece Türk haterlara bağlıyorm
Ace'in gömülme nedeni fanları bence insanlar bu karakteri ilk başta seviyorlar ancak fanlarını gördükçe tiksinip hatelemeye başlıyorlar yavaşça. En azından benim şimdiye kadarki çıkarımım bu. Zaten anime sitelerinin yorumlarına bakınca ilk defa izleyenler kral çar yazıyor, ikinci veya üçüncü kez izleyenler sevmiyorum yazıyor genel olarak.Anime manga forum ve gruplarında gömülecek karakter o kadar fazlaki Ace'e sıra gelmez.
Ace'i gömme sevdası tamamen popüler olanı göm üzerine kurulu.İnsanlardan bundan gaza gelip sürü psikolojisi ile hep beraber aynı eylemi uyguluyorlar.Ace'in gömülme nedeni fanları bence insanlar bu karakteri ilk başta seviyorlar ancak fanlarını gördükçe tiksinip hatelemeye başlıyorlar yavaşça. En azından benim şimdiye kadarki çıkarımım bu. Zaten anime sitelerinin yorumlarına bakınca ilk defa izleyenler kral çar yazıyor, ikinci veya üçüncü kez izleyenler sevmiyorum yazıyor genel olarak.
Olabilir bak. Kesin olarak söyleyeceğim tek şey karakteri sevmediği için gömen kısım haterların %5'inden fazlasını geçmez o da aptalca ölümü yüzündendir ki bu %5 en fazla olur, dbiri çıkıp %5 fazla dese hayır diyemem.Ace'i gömme sevdası tamamen popüler olanı göm üzerine kurulu.İnsanlardan bundan gaza gelip sürü psikolojisi ile hep beraber aynı eylemi uyguluyorlar.
forumun yarisindan cogunun boyle oldugu gercegiAce'i gömme sevdası tamamen popüler olanı göm üzerine kurulu.İnsanlardan bundan gaza gelip sürü psikolojisi ile hep beraber aynı eylemi uyguluyorlar.
Aslında Ace, Sabo, Luffy'nin denizci olduğu 40-50 bölümlük bir paralel evren mangası hiç fena olmazdı. Hatta sonunda devrime katılıp İm indiriyorlar falan.keşke denizci olsaydı, Akainunun yanında çok yaman bir koramiral olurdu, amiral adayı olarak bile gösterilirdi. Nasip değilmiş...