Ölmesine üzüldüğüm için.Güncelleme için tesekkur 3 saatti uğraşıyorsun sanırım benim en sevdiklerimden biridir mal diyenleri şiddetle kınıyorum Smoker sende bir sitemlenmissin
Ölmesine üzüldüğüm için.Güncelleme için tesekkur 3 saatti uğraşıyorsun sanırım benim en sevdiklerimden biridir mal diyenleri şiddetle kınıyorum Smoker sende bir sitemlenmissin
Bu kadar haksızlık etmeyin ama adama... Kendi tümenindeki adam, nakaması olan bir taichoyu öldürdü... Ne kadar da olsa bildiğini okudu, bu yüzden Luffy'nin öz be öz kardeşidir... Ölümü idam sehpasında göz yaşları içinde değil, herşeyden çok sevdiği kardeşini korurken gerçekleşti... Yakıştı WB'nin Niban Tai Taicho'suna, Korsanlar kralının oğluna...Eline sağlık güncelleme için. Üzüldüm ama haketti ölümü..
Konu zaten spoiler dolu. Verse ne olur ki?Alfa Spoiler...
Gerçi o da ayrı konu... Ama vermeyince de siz kızıyorsunuz arkadaş... Anlamadım bu işi...Konu zaten spoiler dolu. Verse ne olur ki?
Kütüphanede vermek serbest. Spoiler yani.Gerçi o da ayrı konu... Ama vermeyince de siz kızıyorsunuz arkadaş... Anlamadım bu işi...
Hade yaa.... Bilmiyordum şimdiye kadar bunu...Kütüphanede vermek serbest. Spoiler yani.
Portrey Di Ace.Hade yaa.... Bilmiyordum şimdiye kadar bunu...
@GncGLSN (ne zor isim arkadaş )
Hoca yine de olaya daha duygusal bakıyordu... Kimse kendi için ölmesin istiyordu... Kardeşini kurtardığı son ana kadar da hayatı yaşamyı hak etmediğini düşünüyordu... Gerçekten karakterli bir portreydi Ace...