Sağolasın.teşekürler ellerine saglık
Sağol. Bir bakmam lazım, ama fazla bir bilgi beklentin olmasın.Spade Korsanları hakkında bilgi varmı smoker...
eline sağlıkkk....
Sağolasın.teşekürler ellerine saglık
Sağol. Bir bakmam lazım, ama fazla bir bilgi beklentin olmasın.Spade Korsanları hakkında bilgi varmı smoker...
eline sağlıkkk....
Sen bile avatarı değiştirmişsin.Yazık oldu.
...A
C
E
ölmedi kalbimizde yaşıyor...
Rica ederim.Tekrardan aynı şeyleri yazacağım için.
Güncelleme için teşekkürler çeviri içinde teşekkürler.
Yazık oldu.A
C 4 ever... erken ayrıldın be aramızdan...
E
Değil mi sonumuz bir avuç toprak?Beyler "Oda" yı linç etmeye gidelim...Ace'i geri getirsin veya ona özel bi manga yazsın...
Güzel olur.Geri geleceğini sanmıyorum ama "One Piece Special Manga 1" isimli Ace'in anısına bir manga bekliyorum açıkcası.
Şu seriyi öğrenmeden, konularıma yorum yapma.ama nasıl ölüyor ınpel down da logia türü meyve yememişmiydi
Kafa yokki... Banlarım ben bunu ama böyle devam ederse...Çocuk(Mugiwaraa[Nam-ı Değer Muguwara]) daha 200.Bölümlerde Impel Down'dan bahsediyor yaa
izlediği bile muammaharbi mugıwara sen kacını bolumdesın?
Olabilir.smoker sana bi kıllık yapayımmı
gold D. değil Gol D. ace olacak bu arada tekrar eline sağlık uğraşmış çevirmişsin................................nabza göre şerbet
Belki.off ya hiç tat alarak okuyamayacağım mangayı ya yüzü gülüyor ya adam öldü yüzünde tebessüm kim bilir aklından neler geçiyordu ): ): belki nefretle andığı babasına gülümsemiştir sana geliyorum diye kimbilir ): ): ): ...