Ulan bir kere şöyle sayı görelim yeterAllah'ın amaçsız meczupuna kral diyorlar.
- Denizlere açılam da babamın ismini tarihten silem.
- "Hey Shanks ağzını kıramaya geldim çünkü babamdan daha ünlü olup onu silmem lazım. Ne Luffy hatırına beni dövmeyecek misin? Peki!!"
- "Gidem de bari Beyazsakal'ı dövem babama denk bi o varmış. Onu döversem insanlık Roger ismini unutur".
- "Burada Edward diye bir hıyar varmış"
- "Ağzımı yüzümü kırdı ama gururumu ve şerefimi bir kenara bırakıp alçakça uykusunda öldürmeyi deneyeyim Krallar böyle yapar."
- "Uyurken bile tek attı bana püüüüü"
- "Aaaaa bu dede benim babam yüzünden kral olamamış. Söz veriyorum Edward seni kral yapıcam. Yoksa bu vicdan azabıyla yaşayamam."
- "Oolamazzzzzzz lanet olsun sana Teach... Edward dedenin namusunu kirlettin seni bulup öldüreceğim köpek."
- "AAAAAA Luffy görüşmeyeli nasılsın canım kardeşim? Bu arada ben boyuma seviyeme bakmadan Beyazsakal'ı kralı yapıcam diye geziyorum etrafta. Millet de inanıyor adam yerine koyup beni. Bu arada Teach'i görürsen söyle öldürücem onu."
- "tEACH şerefsizi buldum seni sonunda köpek. Öleceksin öldüreceğim seni adi şerefsiz kötü adam. Namusuz, ben de senin gibi Edward'a suikast yapmayı denedim ama senden daha düzgün biriymişim imajı çiziyorum şimdi."
- "Aaaaaaa boynum vurma vurma artık aaaaa. Biliyorsun logiadan başka hiçbir vasfım yok".
- "Kaynar suya çığlık atmam öyle bir delikanlıyım."
- "Gidin buradan sizi istemiyorum. Luffy git buradan şımarık piç seni git. Yardımınıza ihtiyacım yok yaşamak istemiyorum zaten ben Allah'ım canımı al hüüüüü!"
- "Akainu laflarını geri al yoksa seni öldürürüm adi köpek köpek...."
- "Üzgünüm Luffy ölmek istemiyorum pişmanım lütfen Luffy hüüüüüüü".