Attığın sahnede Ace'de yerde. Sonra kalktığı paneli görüyoruz. O kısımdan sonra Jinbei yerde mi belirsiz. Jinbei kalktı mı kalkmadı mı belirsiz yani.
Attığın sahnede Ace'de yerde. Sonra kalktığı paneli görüyoruz. O kısımdan sonra Jinbei yerde mi belirsiz. Jinbei kalktı mı kalkmadı mı belirsiz yani.
Ateşli tekme tokat atamayacak işte sorun orada.Haki kaplamalı mochileri yer yer oturur.Serinin ana karakterini tekme tokat dövüp yenilmeyen ezilmeyen bir karakterden bahsediyoruz.Sağ kol seviyesi ile daha altındaki adamları kıyaslamaya gerek yok.Başta Aceciğimin güzel hatırı için Kata zor seviye yener demiştim sonradan bazı arkadaşların yüzünden haksızlık ettiğimi anlayıp değiştirdim orta seviye yetermiş dedimOaylara böyle bakılmaz luk luk. ace haki falan göstermedi o zaman jimbei'yi de dövemesin, Croc bile 2 milyar ödül aldı. Shicbukailerin en üst seviyelerinden biri bu, moria'yı tekliyordu. Ace bir şey göstermedi dövemez olayı safsata sadece.
Teach ile dövüştü ve kaybetti bunun haricinde bir falsosu yok ki teach ne kadar güçlü soru işareti eleman shanks'ı yarmış.
Katayı tekme tokat atarak döver, ateşli tekme ateşli tokat falan işte. Sen @Alpamis'a bakma yol yakınken dön ona kalsa Kata, Rayleigh falan dövüyordu rahat bir şekilde xD

Durduğun yerde olman bizim için daha iyiydi zaten xDAteşli tekme tokat atamayacak işte sorun orada.Haki kaplamalı mochileri yer yer oturur.Serinin ana karakterini tekme tokat dövüp yenilmeyen ezilmeyen bir karakterden bahsediyoruz.Sağ kol seviyesi ile daha altındaki adamları kıyaslamaya gerek yok.Başta Aceciğimin güzel hatırı için Kata zor seviye yener demiştim sonradan bazı arkadaşların yüzünden haksızlık ettiğimi anlayıp değiştirdim orta seviye yetermiş dedim![]()
Sen fanı olduğun karakter için gözlerini aklını kapatıyorsun şaşırmadıkDurduğun yerde olman bizim için daha iyiydi zaten xD