1) noveli oda yazmıyor oluşturuyor sho hinata yazıyor ve mangasını çizen de boichi oluyor sıkıntı şu ki bu novelin mangasını çizen adam sho hinata veya oda olmadığı sürece tamamen ele alınacak diye birşey yok oda'nın bunu onayladığının kanıtı da yok tamamen non-canon duruma düşüyor yani sadece novel kanonik manga adaptasyonu değil.Çizimler novelden esinlenilerek yapıyor bunu biliyosun inşallah resmi oda onaylı cildi var ?
Base yamato dediğin kişi 2 sene adafa tutsak neyin gelişmesi olacak?
Canonik olması değil olay meyve kullanmaya zorlaması wb nin hayvangibi fiziksel kuvveti var o dönemler hakiside var iyi kötü ve yenmek için meyve gerekiyor ortada hb li bir durum olması önemli değil meyve kullanmaya zorlayıp zorlamaması önemli meyveyi tam güç kullanıp kullanmaması önem arzetmiyor.
Marineford featleri kuzanla clash atıyor meyvesinin nekadar güçlü olduğunu görüyoruz ordada ve ordaki ace işkenceye maruz kalmış nerfli bir ace kuzanın buzu bile donduramıyor ace in ateşini
Base yamato aramakinin kafasını yere vuracak kadar güçlü ve adada tutsak izole bir hayat yaşadığını biliyoruz 2 senede izole hayatla bifark olmasını bekleyemezsin söyliyceksende kanıt lazım
2.) one piece evreninde yerinde otursan bile güçlenebiliyorsun, ayrıca yamato 2 yıl değil 20 yıl tutsak onigashimada ve bu sırada özgür olarak en azından ( onigashima çevresinde) gezdiğini hepimiz biliyoruz antremanlar yapmış olabilir? sonuçta oden kadar güçlü ve muhteşem birisi olmak istiyordu.
3) ben bunu bir daha tekrarlamak istemiyorum bak meyve'yi kullandırtmaya zorlamıyor oradaki non fruit wb'nin FP olduğunu gösteren hiç birşey yok çünkü ve sağlıksız wb olduğunu hepimiz biliyoruz haki bile kullandığı geçmiyor hadi gözlem kullansın silahlanma veya acoc kullanabiliyordu yaşlı halinde bunu shanksla kılıç çarpışmasından anlıyoruz.
yani sen söyle mantik kuruyorsun acoclu wb ace ile denk gidebiliyor mantığı var bunun ne kadar saçma olduğunu herhalde ben anlatmamayım yani kısacası fp olması daha çok saçma olurdu.
ve novelde wb'nin "MEYVESİNİN çok KÜÇÜK kısmını kullanarak ace'i yendiği geçiyor".
kuzanın buzu ace'in ateşini donduramıyorsa bu zaten element ile alakalı bir durum güç ile alakalı değil ki? mesela punk hazard'da 2 taraf var biri magma biri buz insanlar sırf bu yüzden magma = buz çıkarımı bile yapıyorlar elementsel birşey bu.
ben yamato konusuna değindiğimi düşünüyorum