Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Portgas D. Ace vs. Kin'emon

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    51
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

icdedpeople

-Kinemon ateşi kesebiliyor da yanıyor mu, yanmıyor mu arkadaş?
-Yanıyor.
-Konu kapanmıştır.

Fiziksel gücü çok üst aynen.17 yaşında luffy neler yaptı aldığı ödül ortada,ace ne yapmış ödülü ortada.Balon karakteri şişirin.Adamın gösterdiği yerle söylettiği yer tezat zaten.2 yumrukta pert mi bitti olay.Yok auger bunları söylemişmiş.BB önceden ace kıvamında kimle karşılaştı da auger gördü kıyas yaptı ? Halan daha gösterilmemiş kısımlar varmış.Gösterilen zaten her şeyi açıklıyor ki.Düz 2 yumruk hepsi bu.BB tam logia özelliği gösterse,ace bu kadar dayanamazdı bile.Adamın ace gibi attığı tuttuğu yeteneği yok,çekti vurdu çekti vurdu.Ki en güzel lafı orada söylüyor http://mangayurdu.com/One_Piece/441/11.Kılıç mihawk olayı ne alaka anlamadım.Hala mihawk falan.Adam zoro nun gücü 10 a katladı yolladı,ama luffy yi kesemedi :D
senin dediğin şuna benziyor,
-Shanks ile Mihawk birbirleri ile kılıç dövüştürmüşlerdir
-yoo ben görmedim böyle bir şey olmadı o zaman
- iyi de wb söyledi
-bana ne wb den yok wb sunu şöylemişmiş. ben olmadı diyorsam olmadı

:(

Ace - crocodile - jinbei gibi adamlar 6.seviye mahkumları.Oraya kafalarına göre adam koymuyorlar.Belli seviyeden isimleri alıyorlar.Bu adamlar gerçekten üst seviye ve önemli birer tehditler.Kaçışları halktan gizleniyor.

Samuray bile olsa Ace ondan gömlek gömlek üstün bir karakter.Yeteneği ters gelse bile Magellan karşısındaki galdinodan farklı olmaz,olamaz.

Kinemon gitsin brook ile kapışsın.Onu yener anca.Kaidounun isminden bile korkar zoro için de antrenman olur.O seviyede bir samuray.

Dalga geçmek amaçlı mı açılıyor bu konular?
Yakında Marco vs Buggy falan görürsek şaşırmayalım:D
Marco Anka formuna geçip havalanır, tam Buggy samaya uçarak tekme atacağı sırada Buggy sama kendisini zekice parçalara ayırır ve hızını alamayan Marco Paşa serin denizin sularında çekice dönüşür. Sonuç: Buggy sama win. :cool:

Potansiyel olayı nedir yani ? ''Şu an'' altyapılarda yetişen yetenekli oyuncular 2. 3. lig oyuncularından daha mı iyi performans verirler onların yerine oynasalar ? Ace kinemonu yensin ama potansiyeli en büyük önü alınmasa korsan kral olur gibi şeyler inanmıyorum. Ulan sabo 15 dakika önce yedi meyveyi Ace'ten daha çok hakkını veriyor ama yok jinbei ile çaylakken dövüşmüş ace o yüzden aşırı güçlü olmalı. Luffy'de çaylaktı shichi sistemini değiştiriyordu çocuk.

Potansiyel olayı nedir yani ? ''Şu an'' altyapılarda yetişen yetenekli oyuncular 2. 3. lig oyuncularından daha mı iyi performans verirler onların yerine oynasalar ? Ace kinemonu yensin ama potansiyeli en büyük önü alınmasa korsan kral olur gibi şeyler inanmıyorum. Ulan sabo 15 dakika önce yedi meyveyi Ace'ten daha çok hakkını veriyor ama yok jinbei ile çaylakken dövüşmüş ace o yüzden aşırı güçlü olmalı. Luffy'de çaylaktı shichi sistemini değiştiriyordu çocuk.
Bunlar ne ki? Ace ateş ile Buzu eritti, en büyük Ace.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık