Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Pluribus (2025-)

Diziyi Beğendiniz Mi ?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 10 90.9%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    11
Bu diziyi çok önüme düşüyor bir deneyecem breking bad beğenmemiştim o yüzden buna mesafeliyim. Komple bitince başlarım belki böyle dizileri komple bitince izlemek beni daha çok sarıyor.

Sezonu bitirdim. Carol denen kadına katlanmak zor olsa da, Manousos isimli adam için izlenir. Adamda çelik gibi irade, sarsılmaz bir kararlılık var. Tek başına diziyi çekilir kıldı.

Dizi öyle muhteşem olmasa da kendini izletiyor, insana "ya ben olsaydım" sorusunu sorduruyor. Ben olsam Manousos gibi radikal olmasam da bunlardan uzak dururdum, zira yüzleri hep gülüyor olsa da tuhaf bir ürkütücülükleri var.

Dönüştürdükleri Perulu kızı dönüştürmeden önce geleneksel şarkılar falan söylüyorlardı. Dönüşüm bitince köyü hemen terk ettiler. Ayrıca kıza kolpadan istiyor musun diye sordular, ama öncesinde sıvıyı uçaktan püskürtmüşlerdi. Kız son saniyede yok dese de dönüşecekti.

Umarım ikinci sezon için çok uzatmazlar.

Başroldeki kadın karakteri cidden silah zoruylamı almışlar.Bu kadar itici sinir bozucu birisi bulmak çok ama çok zordur.İlk bölümün sonunu getiremedim.Dizinin senaryo gereği birde devamlı buna katlanmak zorundayız.Diğerleri malum robot moduna giriyorlar.

Başroldeki kadın karakteri cidden silah zoruylamı almışlar.Bu kadar itici sinir bozucu birisi bulmak çok ama çok zordur.İlk bölümün sonunu getiremedim.Dizinin senaryo gereği birde devamlı buna katlanmak zorundayız.Diğerleri malum robot moduna giriyorlar.
Manousos için izlenir. Özellikle de Paraguay'dan yaptığı yolculuk için.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık