Ajan Kyoshiro da olabilir.Çifte ajanlık yapıyordur.Bu da Hiyori’nin planıdır.Ama geçmişte kimdi onu bilemiyorum.O da Denjiro=Kyoshiro ile çözülebilir gerçi.
Niye klon kullansın ki?Çooook daha önce hatta tayfa wanoya gelmeden önce söylemiştim Raizo bariz hain.O kadar bölüm geçti düşüncem degismedi. Diyeceksiniz Raizo da kaynar kazanın üstünde evet üstünde ama büyük ihtimal klon kullanıyor .Daha önce de yapmıştı klonu Zou da
Hain olsaydı taşın yerini söylerdi Wano'da iken.Çooook daha önce hatta tayfa wanoya gelmeden önce söylemiştim Raizo bariz hain.O kadar bölüm geçti düşüncem degismedi. Diyeceksiniz Raizo da kaynar kazanın üstünde evet üstünde ama büyük ihtimal klon kullanıyor .Daha önce de yapmıştı klonu Zou da
Yarasa adamda ses dalgalarıyla ılgılı bıseyler yapıyodu. Ne kadar dusuk ıhtımal olsada alternatıf olarak dursun kenarda.Apoo olamaz, Wano'da değildi kendisi uzun bir süredir.
Wano'da olmadığı nerde geçiyor?Apoo olamaz, Wano'da değildi kendisi uzun bir süredir.
Ben hatırlayamadım, var mı manga sayfası?Numbersla birlikte başka bir yerden geliyorlar ya sonradan.