Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Plan Nasıl Ortaya Çıktı?

Hain kim?

• Kullanılan toplam oy
    143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar çok insan Law hain olsun istiyor ki bu yüreklerinden gelen yoğun ve temiz hislerle besledikleri umudun boşa çıkmamasını dilemeye başlayacağım. :utan:

İdolü gibi olmasını istemiyorsun değil mi?
İdol kendine örnek aldığın kişidir?
Law, Rosinante'nin hangi davranışını kendine örnek alıyor?
Kaldı ki Rosinante gibi olmak onurdur. Tabi "ölüm" kısmını çıkararak. Öldükten sonra oöurmuş monurmuş hikaye oluyor.
Bknz. Kardeşini kurtarmak için kendini canlı kalkan yapan insanlara edilen laflar. :artiz:

Ama bunun konumuzla bir alakası yok.

İdol kendine örnek aldığın kişidir?
Law, Rosinante'nin hangi davranışını kendine örnek alıyor?
Kaldı ki Rosinante gibi olmak onurdur. Tabi "ölüm" kısmını çıkararak. Öldükten sonra oöurmuş monurmuş hikaye oluyor.
Bknz. Kardeşini kurtarmak için kendini canlı kalkan yapan insanlara edilen laflar. :artiz:

Ama bunun konumuzla bir alakası yok.
Bize bunu somut olarak göstermesine gerek yok, sonuçta en çok sevdiği insan o, illaki kendine rehber olarak görmüştür.

O kadar bahsedilmesine rağmen hiç gösterilmemiş olması ve savaş gelmesine rağmen hala ortaya çıkmaması garip değil mi, nedendir dersin. :bilmem:
Şu 20 yıl kehanet olayını herkes biliyor mu? Yani Toko bunu ne zaman dedi? Belki de Denjiro bundan önce Wano'dan ayrıldı.

Koshiro olmasa bile ben reyize çok ısındım. Benim sevdiğim adam hain çıkmaz. Hain çıkarsa da haklıdır :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık