Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Plan Nasıl Ortaya Çıktı?

Hain kim?

• Kullanılan toplam oy
    143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Law'un hain çıkmasına ihtimal vermiyorum zaten. Minkler Raizo için tüm medeniyetlerinin ortadan kaldırılma riskine göz yumdu. Bunun üstüne bu adam hain çıkamaz, çıkmamalı. Law meselesi ayrı. Plan yaparken bencilleşebiliyor derdim o.
Bencil ama akıllı. Öyle olsun zaten.

Ben Law'un hain çıkmasına ihtimal vermiyorum zaten. Minkler Raizo için tüm medeniyetlerinin ortadan kaldırılma riskine göz yumdu. Bunun üstüne bu adam hain çıkamaz, çıkmamalı. Law meselesi ayrı. Plan yaparken bencilleşebiliyor derdim o.
Kendi tayfası da bizimkilerle birlikte. Öyle herkesi öldürme riskini alacak bir harekete girişmez diye düşünüyorum.

Law'da şu var. Büyük tablo için küçük şeyleri gözden çıkarabiliyor.

Sanji'nin suit giydiği sahne de böyle bir şey söylemişti. Sanji gitmese orada ki halk belki de katledilecekti. Ama Law'a göre ses çıkartmamak önemliydi. Yani ses çıkartıp Kaido/King/Queen gibi birinin damlamasını önlemekti. İnsan avının çıkmasını istemiyordu.

Bu konuda tabi insanlar 2'ye ayrılır. Kimi ne göre doğru bir tavırken kimi ne göre yanlış olabiliyor.

Bencil ama akıllı. Öyle olsun zaten.
Cidden konuştursun dehasını o zaman ayakta alkışlayalım. Öyle üç beş çakallık yapıp sonra dayak yiyince Luffy'nin eteklerine yapışmasın yeter.
Kendi tayfası da bizimkilerle birlikte. Öyle herkesi öldürme riskini alacak bir harekete girişmez diye düşünüyorum.
Kendi tayfasını sağlama alır zaten. Can düşmanı Doflamingo'dan intikam almaya gittiğinde bile tayfasını güvenli yerde bırakıp Luffy'nin tayfasının gücünden yararlanmıştı.

Law'da şu var. Büyük tablo için küçük şeyleri gözden çıkarabiliyor.

Sanji'nin suit giydiği sahne de böyle bir şey söylemişti. Sanji gitmese orada ki halk belki de katledilecekti. Ama Law'a göre ses çıkartmamak önemliydi. Yani ses çıkartıp Kaido/King/Queen gibi birinin damlamasını önlemekti. İnsan avının çıkmasını istemiyordu.

Bu konuda tabi insanlar 2'ye ayrılır. Kimi ne göre doğru bir tavırken kimi ne göre yanlış olabiliyor.
Özellikle Wano'da iyi hissettirdi Oda bunu bize. Neyseki bizim Hasırşapkalar Law'un bu özelliğini nötrlüyor. :D

Özellikle Wano'da iyi hissettirdi Oda bunu bize. Neyseki bizim Hasırşapkalar Law'un bu özelliğini nötrlüyor. :D
Law'da her zaman dövüşlere tam güç girme aklı var. Kaido öncesi bir gram enerji harcamak istemiyor. Bunu da o sahne de söylemişti.

Tamam, tabi ki bir dövüşe %100 girmek iyidir. Ama belki öncesinde dövüş yapmış olsan kendine bir şeyler katarsın. Bu kafadan da çıkması gerekiyor. Bak, Luffy'e tek yedi. Şimdi neler neler öğrendi de geliyor. :D

Hasır şapkaların nötrlüyor olması da uyumdur, bence. Yapamıyor olsalardı anlaşamazlardı.

Hain tanımadığımız bi karakter çıkar muhtemelen. Law ihtimalleri üzerinde durulmuş ama Zou’dan ve Wano da yaşananlardan bi haberi yoktur onun. Hain minklerden birisi çıkacak çünkü Raizo’dan 20 sene önce haberi olan birisi olmalı çünkü hiç yaşlanmadan Zou’da onu görünce 20 yıllık planı da göz önünde bulundurunca Wano’ya haber vermiş olabilir. Ya da Momo’nun Wano’dan kaçışını görüp Zou’ya gitme ihtimallerini hesaba katan eski bi Oden fanı da olabilir ama bilmediğimiz bi karakter çıkacaktır.

Bir karakter hain gibi davranıyorsa veya o izlenimi veriyorsa o kişi kesinlikle hain değildir. Oda’nın klasik taktiği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık