@Alpamis sordu.Bu konuyu gündeme ne getirdi?
Konu derken Epstein olayını kastettim. Ödül törenindeki konuşma ile mi insanlar tekrar araştırmaya başladı yoksa daha farklı bir başlangıç noktası vs. mı var onu merak ettim.
Epstein ölünce dava dosyaları yavaş yavaş kamuoyuna döküldüKonu derken Epstein olayını kastettim. Ödül törenindeki konuşma ile mi insanlar tekrar araştırmaya başladı yoksa daha farklı bir başlangıç noktası vs. mı var onu merak ettim.
Konu için teşekkürler, bu kadar detaylı bilmiyordum.
İsimler sızdırıldı sanırım. O nedenle tekrar gündeme geldi. Görüntülerin de olduğu iddia ediliyordu ama hiç izlemedim.Konu derken Epstein olayını kastettim. Ödül törenindeki konuşma ile mi insanlar tekrar araştırmaya başladı yoksa daha farklı bir başlangıç noktası vs. mı var onu merak ettim.
Davaya bakan hakimin dava dosyalarının üstündeki gizliliği kaldırmış olması nedeniyle araştırmacılar dava dosyalarını basına sızdırdı, o yüzden gündem oldu.Konu derken Epstein olayını kastettim. Ödül törenindeki konuşma ile mi insanlar tekrar araştırmaya başladı yoksa daha farklı bir başlangıç noktası vs. mı var onu merak ettim.
İyi de ilk olay nasıl ortaya çıkmıştı? İlk nasıl patlak verdi de dava oldu. Adamı hapse attılar. Nasıl yakalandı yani.Davaya bakan hakimin dava dosyalarının üstündeki gizliliği kaldırmış olması nedeniyle araştırmacılar dava dosyalarını basına sızdırdı, o yüzden gündem oldu.