Pica takma adı mıymış? :ONe ara oldu ya kaçırmışım :S O kadar boş bir karakter ki gerçek adını bile hâlâ açıklamadı Oda.
Pica takma adı mıymış? :ONe ara oldu ya kaçırmışım :S O kadar boş bir karakter ki gerçek adını bile hâlâ açıklamadı Oda.
Corazon takma olduğu için fikir yürüttüm. Corazon, Pica, Trebol ve Diamante İspanyolca kart türleri. Sırasıyla kupa, maça, sinek ve karo.Pica takma adı mıymış? :O
Şahane bilgi. Teşekkür ederim.Corazon takma olduğu için fikir yürüttüm. Corazon, Pica, Trebol ve Diamante İspanyolca kart türleri. Sırasıyla kupa, maça, sinek ve karo.
Üstünde kafes altında ada olmasından daha müsait bir ortam olabilir mi şüpheliyim ben.Eğer meyvesi için ortam müsaitse Tobi Roppo seviyesine ulaşabilecek bir karakter.
Açıklamada da yazıyor zaten Ama ben triviada okumuştum sanki ilk önce. Wikia'dan okumuştum siteye üye olmadan önce.Şahane bilgi. Teşekkür ederim.
Boş bir ekip olduklarından bunların neci olduklarını okumadım hiç. :/Açıklamada da yazıyor zaten Ama ben triviada okumuştum sanki ilk önce. Wikia'dan okumuştum siteye üye olmadan önce.