Zoro gibi birine kollarını açıp uçan 70ıq çöp ......
Acınası ailenin acınası üyesi. Bildiğin Doff'u nerflemek için çer çöpü etrafına dizmiş Oda.
Acınası ailenin acınası üyesi. Bildiğin Doff'u nerflemek için çer çöpü etrafına dizmiş Oda.
Marco bunlara elbette yem olmaz da sololar kısmına katılmıyorum. Gördüğümüz kadarıyla yok öyle aynı anda savaşıp hepsini indirecek kadar imba bir saldırı gücü.Marco Pica'yı atom altı parçacıklarına ayıracak darbelere kafa attı biliyorsundur umarım be reis Dof ve ailesini sololar Marco,bırak Pica'yı.
İlk o vursa o mesafeden yere düşecek. Vergo'dan çok aşağıda değildir Pica.Zoro'yu şu saldırıyla yere sereceğini düşünen adamı savunmayın ya.
Öyle bir vuruş şekli mi olur gelişe bir baksana.İlk o vursa o mesafeden yere düşecek. Vergo'dan çok aşağıda değildir Pica.
Marco da oldukça iyi bir saldırı gücü çıkacak ben diyeyim sana.Adamın fiziksel gücü oldukça iyi zaten.Hibrit formu+uyanışla beraber Kata'dan bile daha iyi saldırı gücü çıkabilir bu herifin.Marco'nun saldırı gücünün çok iyi olmasına da zaten bu çöpleri yenmesi için gerek yok.Adamı Dof'tan başka zorlayacak birisi zaten yok.Dof da orta zorlukta kaybeder kendisine.Marco bunlara elbette yem olmaz da sololar kısmına katılmıyorum. Gördüğümüz kadarıyla yok öyle aynı anda savaşıp hepsini indirecek kadar imba bir saldırı gücü.
Katılıyorum. Sugar ve Vergo hariç alayına zarar hepsi. Hele pica’nın konuşan bir taş yığınından farkı yoktu.Zoro gibi birine kollarını açıp uçan 70ıq çöp ......