Im samanın yemiş olduğunu düşündüğüm meyvenin filler bi adamda çıkması üzdü. Smoker ın yazdığına göre güçlü biriymiş izlemedim.
Roger ve Beyazbıyık'ın dengiymiş zamanında. Seride görsek cidden iyi olurdu. Oyunda da yenilmiyordu sanırım, bizimkilerle uğraşmaktan sıkılıp bırakıyordu.Canon olması gereken bir karakter.
Benim de hoşuma gitti epey. Non canon tiplerden bir Zetto bir de bu abi iyi.Roger ve Beyazbıyık'ın dengiymiş zamanında. Seride görsek cidden iyi olurdu. Oyunda da yenilmiyordu sanırım, bizimkilerle uğraşmaktan sıkılıp bırakıyordu.
Z ana seriye dahil olabilir, hala ihtimali var. Korsan tarafında büyük başları yine az çok biliyoruz. Denizciler penceresinde fazla bilgili değiliz. Oda isterse seriye sokar bir şekilde gerçi. Shiki'den dört yüz küsürlü bölümlerde bahsetmeyi düşünmüş, sonra vazgeçmiş. Adamı nerelere getirdiğini gördük.Benim de hoşuma gitti epey. Non canon tiplerden bir Zetto bir de bu abi iyi.
Aslında o film komple ana seride olsaydı keşke. Karakterleri ve senaryosu güzeldi. Hatta ben çıktığı dönemleri hatırlıyorum millet Oda tasarladı diye canon alıyordu komple.Z ana seriye dahil olabilir, hala ihtimali var. Korsan tarafında büyük başları yine az çok biliyoruz. Denizciler penceresinde fazla bilgili değiliz. Oda isterse seriye sokar bir şekilde gerçi. Shiki'den dört yüz küsürlü bölümlerde bahsetmeyi düşünmüş, sonra vazgeçmiş. Adamı nerelere getirdiğini gördük.