@Tiksav Lee hemen bu konuya bekleniyorsun.
Arkadaşlar bu arkadaşa bakmayın kendisine göre her şey de patlıyoruz, patlamaktan çok ön görülerimiz çıkıyor.
Zorocularla dalga geçmek için
Zoro vs tüm wano'daki rakipleri yazıyordum gerçekten tüm wanoyla kapıştı adam jsksmsms
Gifters, Apoo, Drake, Hawkins, King, Kaido, Linlin
Seriyi çok hızlandırırsa Law ve Kid, Linlin'i Zoro'yla Luffy, Kaido'yu alır diyordum ama hani pek inanmadığın ihtimal olur ya öyle iliştirirsin tam olarak öyleydi işte bu tahminim. Bir kere iki tarafı kağıt üzerinde yazınca dengelenmiyordu taraflar tahminlere daha Marco gelmeden başlamıştık. Dışarıdan insanlar birilerinin geleceğini falan düşünüyordu ben de aynı şekil. Sonra Linlin tayfası biraz ucuz bir yolla aradan çıkarıldı. Neyse benim asıl tahminler şuydu.
Bege, Urouge ve Bonney hariç tüm novalar vs Kaido.
Smoothie vs Law
Queen vs Kid
Who's Who vs Zoro şeklindeydi. (Who's who öyle komutanlarla kapışacağını öğrenince sırıtıyordu önceden ne bileyim kendi vurup kendi eli kırılan bir ezik çıkacağını ciddi, ciddi elit komutan gücünde çıkacağını düşünmüştüm.) Bir de bu Yonko ödülleri gazetesinde 'Kaido'nun güçlü tayfaları bünyesine kattığını falan vurgulanıyordu biz de bu çöpleri bir şey sandık meğer Linlin'in kadrodan fazla bir numaraları yokmuş.
Ace ve Perospero yc4 diyordum ikisi de benim konumlandırdığım ligin üzerinde çıktı. (Peros yc 3.5 xd)