Spell koymuş olabilirler. Bazı skillere gem yerine spell koyulabiliyor.arkadaşlara skillerime gem koyarken internetten örnek bakıyorum bende bazı gemler gemcutting sayfasında hiç yok. o gemleri nasıl açabiliyir.(kilitli olanalrdan bahsetmiyorum)
Spell koymuş olabilirler. Bazı skillere gem yerine spell koyulabiliyor.arkadaşlara skillerime gem koyarken internetten örnek bakıyorum bende bazı gemler gemcutting sayfasında hiç yok. o gemleri nasıl açabiliyir.(kilitli olanalrdan bahsetmiyorum)
Sağ tıkladıktan sonra en altta all gem gibi bir seçenek var.arkadaşlara skillerime gem koyarken internetten örnek bakıyorum bende bazı gemler gemcutting sayfasında hiç yok. o gemleri nasıl açabiliyir.(kilitli olanalrdan bahsetmiyorum)
BOOMBACİMULAYİM
show recommended diye tik var en altta onu kaldırınca gözüküyor diğer gemler.arkadaşlara skillerime gem koyarken internetten örnek bakıyorum bende bazı gemler gemcutting sayfasında hiç yok. o gemleri nasıl açabiliyir.(kilitli olanalrdan bahsetmiyorum)
Valla 1 div 300 exalted olmuş. Bir ara 170'e düşmüştü. 200'ken tekrar 170'e düşer belki diye divine'a çevirmedim orbları. 300 olunca elimizde kaldı exalar..Exalted Orb TLden hızlı değer kaybediyor. 3-4 gün oyuna girmedik servetimiz erimiş.