Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Patchle falan şunu değiştirebileceğimiz bir seçenek gelse ya. Witchhunter seçmediğime baya pişman oldum..

Boss kesmek için de kullanıyor ama boss kesmek için Voltaic Mark - Explosive Shot ve Shockburst Rounds kullanmış bu builde. Voltaic ve Shockburst daha çok kritik gibi boss kesmede. Clear için tamamen Explosive Shot ile gidiyor. Şöyle bir şey aoe hasarı.

Ben oynadığım build daha farklı. Bunu bulmuştum araştırırken Gemlingli olan. Explosive shot ile mapler çok rahat temizleniyor. Normalde kafama göre bir build ile ilerliyordum ama bu yetenek üzerine build ile çok hızlandırdı mapleri. Tabi bosslarda çok hızlı burst damage bırakamıyorum. Öyle bir sıkıntım var şu an.

Witch ascendantını beğenmedim şahsen. Aynı buildi deadeye'de çok daha güçlü yapabiliyorsun. Legi'nin ascendant çok daha güçlü ama çok daha end game için uygun. O yüzden o kadar etkisini göremiyor olabilirsin. Bir ara beraber map yapalım bak:d

Witch ascendantını beğenmedim şahsen. Aynı buildi deadeye'de çok daha güçlü yapabiliyorsun. Legi'nin ascendant çok daha güçlü ama çok daha end game için uygun. O yüzden o kadar etkisini göremiyor olabilirsin. Bir ara beraber map yapalım bak:d
Deadeye ne diye baktım da archer classı için dimi o build.

Legi Gemling ascendantlarını sevdim aslında build bulamadım adam akıllı. Grenade build yapmışlar ama o da hiç ilgimi çekmiyor nedense. Tempestlı Merc oynamışlar onda da Crossbow yok. :D
Resistleri falan halledince ve benim karma buildten çıkınca rahatladım. İyi ilerliyorum şimdilik. Bu breach delirium mirror cart curt bunlara da girmeye başladım. ıvır zıvır anlamadığım item çok düşüyor. Bunlar mantığını çözüp kullanasım var ne işe yarıyorsa. Oyun zaten item atmıyor. Bir de item kumarına giresim var ama biraz daha level atlamam lazım.

Tamamdır girelim. Benim karaktere ayar çekmeden önce @Dattebayo..! ile bir mape birlikte girdik. Datte uçup kaçarken ben ıkına ıkına peşinden koşuyordum. :ehe:

Bu buildi Witchunter yerine Gemling Legionnerre ile denesem yine verim alabilir miyim sizce ? Çok fark olur mu alt class harici her şey aynı olsa bile.

https://maxroll.gg/poe2/build-guides/explosive-shot-witchhunter-build-guide

Explosive shotlı başka bir build yaptım. Memnunum yine baya rahatlattı ama bu sanki çok daha iyi gibi geldi gözüme.
Witchhunter'ın bu buildin oynanışına dramatik etki edebilecek bir pasifi yok. Gemling'le de akarsın. Sıfırdan karakter kasma ameleliği ile uğraşmamak için sordun sanırım. Uğraşmana gerek yok. O unique helmet build için önemli onu al, silahın düzgün olsun, ağacını düzenle ve gemleri ayarla sonrası mokoko.

Witchhunter'ın bu buildin oynanışına dramatik etki edebilecek bir pasifi yok. Gemling'le de akarsın. Sıfırdan karakter kasma ameleliği ile uğraşmamak için sordun sanırım. Uğraşmana gerek yok. O unique helmet build için önemli onu al, silahın düzgün olsun, ağacını düzenle ve gemleri ayarla sonrası mokoko.
Ben ilk oynadığımda build bakmadığım için Gemling hoşuma gitti ve onu seçtim ama Crossbow buildler Witchunter üzerineymiş. :D Tekrar sıfırdan Merc classı için uğraşasım da yok dediğin gibi.

Evet. Başka build attım önceki mesajda yine explosive shotlı. O buildde de o helmet var. Onu alacağım kesinlikle. Ama bu shockburstlı build çok daha eğlenceli ve iyi gibi geldi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 1)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık