Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Bir bakayım o zaman. Ben bu Djinn Barya itemlerinde yazana hiç dikkat etmiyordum. Bir kez kullandığımda anlamadığım şekilde 2.kısma geldim ve bu Hadi ve Rafiq bossunu yendim. Meğer itemlerin üzerinde yazıyormuş bunu kullanıp girersen ascendary puanı kazanırsın diye. Depoda varmış bir tane 68 level seviye. Floor 3'e geçebiliyordum ama bu sefer bu Hadi ve Rafiq benim içimden geçti ve diğer seviyeye geçemeden elendim. Baya zor geldi bu. Bossa kadar rahat geldim ama Boss çok kolay yendi.

Benim resistler allaha emanet zaten. Nasıl olduğunu anlamadım ama bazıları nedense eksi seviyede.
Karakterin çıplak mı geziniyor olum eksi resist ne lan? Dördüncü katın bossu tek attığı saldırılar ve tank olması yüzünden biraz zor da honour resisti 75 yapabilirsen ilk üç katta (toplam 6 ascendancy puanı) ve kat sonu bosslarında sıkıntı yaşamazsın. Tabi bundan önce karakterinin normal resistlerini de 75'e çekmen lazım eksi haldeyken maplerde üzerine düşecek olan bir yağmur damlası dahi ölümcül olur

Senin çarı baştan gözden geçirmek lazım. Kaç ascendant puanı var üzerinde?
Üzerimde dediğin kaç tane ascendant puanı açtığım herhalde. 4 skill açtım o ağaçtan. Bir envantere baktım. Başka da ascendant puan kazanacağım Djinn Barya ya da İnscribed Ultimatum yok.

Resistlere baktım. -40 cold -17 lighting. Fire +4. Chaos ise +7 :ehe:

Karakterin çıplak mı geziniyor olum eksi resist ne lan? Dördüncü katın bossu tek attığı saldırılar ve tank olması yüzünden biraz zor da honour resisti 75 yapabilirsen ilk üç katta (toplam 6 ascendancy puanı) ve kat sonu bosslarında sıkıntı yaşamazsın. Tabi bundan önce karakterinin normal resistlerini de 75'e çekmen lazım eksi haldeyken maplerde üzerine düşecek olan bir yağmur damlası dahi ölümcül olur
Aslında ilk 2 katı rahat geçmiştim fakat bu sefer kat levelinden dolayı sert geldi herhalde. Bossa kadar rahat gittik ama 2.katın bossunda tek yedim.

Valla zırhlarda resist namına buff yok. Ben nerede critical chance cart curt varsa onları giydim hep. Bazen endgame maplerinde bir anda tek yediğim oluyor. Hele cold vuran birine denk geldiğimde dodge mastera dönüşüyoruz. :D

Ama eksi olmasının sebenini anlamadım. Ne yüzünden bu ?

Üzerimde dediğin kaç tane ascendant puanı açtığım herhalde. 4 skill açtım o ağaçtan. Bir envantere baktım. Başka da ascendant puan kazanacağım Djinn Barya ya da İnscribed Ultimatum yok.

Aslında ilk 2 katı rahat geçmiştim fakat bu sefer kat levelinden dolayı sert geldi herhalde. Bossa kadar rahat gittik ama 2.katın bossunda tek yedim.

Valla zırhlarda resist namına buff yok. Ben nerede critical chance cart curt varsa onları giydim hep. Bazen endgame maplerinde bir anda tek yediğim oluyor. Hele cold vuran birine denk geldiğimde dodge mastera dönüşüyoruz. :D

Birer ikişer exten yüzük, belt, eldiven çeksen caplersin zaten resistleri. Bir de levellingde aldığın resistler var. Onları da kaçırdın muhtemelen.

Campaign esnasında her act sonunda oyun tüm resistleri (chaos hariç) -%10 düşürüyor. Totalde -60'la maplere giriyorsun. Ama gene campaign esnasında %20'şer cold-fire-lightning resist almış oluyorsun gerekli görevleri yaparsan. Bu tabloda maplere giriş -40. Bunun üstüne helmet, armor, gloves, boots vs nasıl denk getirisen ölümüne resistlere abanıyorsun ve -40'ı %75'e çıkarıp rahatına bakıyorsun.

Sadece resistlere de bakma maximum life, energy shield, evasion vs bunlar da olsun eşyalarında. Tek başına resistler de işi çözmez savunma mekaniklerinden en az birine fazlaca sahip olman lazım.

Birer ikişer exten yüzük, belt, eldiven çeksen caplersin zaten resistleri. Bir de levellingde aldığın resistler var. Onları da kaçırdın muhtemelen.
Campaign esnasında her act sonunda oyun tüm resistleri (chaos hariç) -%10 düşürüyor. Totalde -60'la maplere giriyorsun. Ama gene campaign esnasında %20'şer cold-fire-lightning resist almış oluyorsun gerekli görevleri yaparsan. Bu tabloda maplere giriş -40. Bunun üstüne helmet, armor, gloves, boots vs nasıl denk getirisen ölümüne resistlere abanıyorsun ve -40'ı %75'e çıkarıp rahatına bakıyorsun.

Sadece resistlere de bakma maximum life, energy shield, evasion vs bunlar da olsun eşyalarında. Tek başına resistler de işi çözmez savunma mekaniklerinden en az birine fazlaca sahip olman lazım.
Haritada ilerken opsiyonel görevlerden bosslardan aldığım resistleri diyorsanız hepsini aldım aslında. Ben zırh konusunda biraz kafama göre verdiğim için düşük herhalde. Ayrıca oyun boyunca 3 charm slot bir tane belt çıkmadı. Bende çıkar umuduyla bekledim. Olan slotu da rarity item found olanı kullanıyorum. Oradan da resist gelmiyor.

Maplerde hasar alıyorum ama fazla vurduğumdan öyle tat kaçırıcı bir durum yoktu. Öyle zorlanmadan ilerliyordum ama Trial Sekhemas bossu sert gelince bir tatlar kaçtı. Ben zırh cart curt oyun atar diye pazarı kullanmadım ama oyunda atmıyor adam akıllı. Hele ne amulet ring ne de belt atıyor adam akıllı iyi. Onları pazardan bakacağız mecbur.

Resistleri fullediğim senaryoyla nasıl olacak bakalım. Bir de herhalde build değiştireceğim. Grenade oynanışına baktım da hiç ilgimi çekmedi. Lighting deneyeceğim.

Cs kasalarını satıp oyunu alacaktım. O kadar çok korsan oyun oynadım ki Steam "Birader orjinal oyun sana gelmez deyip" kasa sattırmıyor yav... :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık