Total saatim 4k ama verdiğim aralar uzun benim. Son 5 yılda oynamadığım 3-4 lig rahat var.@kekomancer ile 1v1 atsan kim kazanır?
sadece early acsess keyi paketlerden biri alan tabii başlayacak onuda belirtmek lazım.steam de min 15 usd lık paket yeterli.aynı paket kendi sitesinde 30 usd.mena fiyatlaması yapmışlar sağolsunlar.Çıkmasını bekleme bence 6 aralıkta başla derim.
Aldım valla. Umarım pişman olmam. Seviyorum baya bu türü aslında ama biraz casual oyuncuyum Action - rpg oyunlarında. Daha Diablo 4 oynamadan bunu aldık. Umarım çok karman çorman gelmez Poe 2 gözüme.Çıkmasını bekleme bence 6 aralıkta başla derim.
Dc'den yayın açacağım, beklerim:d@kekomancer Aç bi twitch yayını.
@Feitan İlk 10 dakika içinde mirror bekliyorum senden hadi bakalım.
Bu oyun Türkçe oynanmaz ya resistance, attack damage gibi basit terimleri öğrensen yeter.Konu için teşekkürler 6 aralık gelecek sanıyordum ama oynamak için para vermek gerekiyormuş. Türkçe dil desteğinin de olmaması üzdü. Umarım çıkana kadar Türkçe gelir.
Oynanıyor ya. Yeni nesil Türkçe çevirmenler çok iyi. Bence gelecek te ne zaman gelecek :/Bu oyun Türkçe oynanmaz ya resistance, attack damage gibi basit terimleri öğrensen yeter.
04:00Yarın kaç gibi açılır indirmeye ?