Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Yine ömür törpüsü ama bence casual oyunculara da hitap ediyor baya. Zaten ekstra 3 act daha gelecek. 12 class mis gibi oynanış, atmosfer. İlla endgame cart curt kasmaya gerek yok.
Ben zaten senaryo bitince devam edermiyim bilmem ama şu slot rengi olayının kalkması bile büyük kolaylık olmuş çünki o oyunu çok zorlaştıran birşeydi. Bide bu oyunda ağır pagan(güneş tapıcıları) temalar var ki buda beni çok rahatsız eden bir durum. İnşallah birgün biz türkler bunlardan ayrı kendi oyununuzu yaparızda millet ite kopuğa muhtaç olmaz.

Yeni patchin videosuna biraz baktım da baya bir şey gelmiş galiba patch ile. Oyundan feci kopmuştuk. Özletti kendini.
Edit: Patch yayını 140k izleniyormuş. Vay anasını.

Sıkıntı last of us part 2 ile aynı anda geliyor. Oynayamamıştım ikincisini. Poe 2 başlayınca başka oyuna geçemiyorum.

Hiç takip etmiyorum uzun zamandır da girmiyodum. Karakterde 100 div. Falan kaldı öyle boşta en son yani çöp oldu. Yeni klas var mı yeni sezonda?

Bu lig çok daha zevkli geçecek. Huntress'ın üçüncü yüzüğü takmanı sağlayan üstüne yüzükler ve tılsımın etkisini +%25 arttıran ascendancye sahip olması coşturdu ekran başında. Köpek gibi nerf yemediği müddetçe bunların üstüne bir de ingenuity çektiğinde konuyu kapatmış olursun.

Tüm ascendancyler gelmemiş sadece tek bir sınıf doğal olarak tek bir silah eklenmiş olacak bu yamayla. Bu oyunun bir yıl içinde tam sürüme geçmesi çok zor. Bu hızla olmaz.

Bu lig çok daha zevkli geçecek. Huntress'ın üçüncü yüzüğü takmanı sağlayan üstüne yüzükler ve tılsımın etkisini +%25 arttıran ascendancye sahip olması coşturdu ekran başında. Köpek gibi nerf yemediği müddetçe bunların üstüne bir de ingenuity çektiğinde konuyu kapatmış olursun.

Tüm ascendancyler gelmemiş sadece tek bir sınıf doğal olarak tek bir silah eklenmiş olacak bu yamayla. Bu oyunun bir yıl içinde tam sürüme geçmesi çok zor. Bu hızla olmaz.
Huntress dengesiz çıkarsa anında güncelleme getireceklermiş galiba. Çok bozuksa nerf getireceğim diye öldürebilir.

Bunlar yeni asdencancy açıklamışlardı 2-3 tane. Onlar bu patch gelmiyor mu şimdi.

Huntress dengesiz çıkarsa anında güncelleme getireceklermiş galiba. Çok bozuksa nerf getireceğim diye öldürebilir.

Bunlar yeni asdencancy açıklamışlardı 2-3 tane. Onlar bu patch gelmiyor mu şimdi.
O ascendancy değişmezse her türlü op olur. Bir kere çıkardıktan sonra sezon içi yama atmazlar buna

Bir iki tane geliyor ama tüm çarların üçüncü ascendancyleri gelmemiş, yanlış hatırlamıyorsam yeni çıkan Huntress bile iki tane ile geliyor.

witch, warrior ve mercenary için yeni ascendancy gelecekmiş galiba. witch için ritualist, warrior'u hatırlamıyorum, mercenary için taktisyen.

edit: yeni warrior ascendancy lich yada leech gibi bir şeymiş, bleeding üzerine.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık