Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Dün unuttum ss almayi akşam paylaşırım.
2 Ex verdim yaratıkları kağıda çevirdi ama mermi yerine direk mana atıyor sanki. Dün ilk kez ihtiyaç duyarak mana flaskı kullandım.
Sana özelden yazamıyormuşuz ya.

Yayınları nereden açıyorsun @kekomancer ?
Yayıncı gibi açmıyorum ya yayınları. Red veya diğer arkadaşlarla sesli yaparken arkada oyun yayını açıyorum dcden. Pcye geçince atarım dc linkini.

Dün unuttum ss almayi akşam paylaşırım.
2 Ex verdim yaratıkları kağıda çevirdi ama mermi yerine direk mana atıyor sanki. Dün ilk kez ihtiyaç duyarak mana flaskı kullandım.
Sana özelden yazamıyormuşuz ya.

Yayınları nereden açıyorsun @kekomancer ?
Duvarı kapatmıştım ama özel mesajın açık olması lazım ya. :confused: Mana kullanan crossbow'a denk gelmedim ama vardır belki öyle bir şey bilmiyorum. Düşman öldürdükçe mana yenileyen bir stat vardı o tam senlikmiş o zaman. Haritayı biçerek ilerlemek inanılmaz tatmin edici bir his.

Duvarı kapatmıştım ama özel mesajın açık olması lazım ya. :confused: Mana kullanan crossbow'a denk gelmedim ama vardır belki öyle bir şey bilmiyorum. Düşman öldürdükçe mana yenileyen bir stat vardı o tam senlikmiş o zaman. Haritayı biçerek ilerlemek inanılmaz tatmin edici bir his.
Özel acıkmış evet ben duvarını kastetmiştim özel diye. Mana yenilemeli bi yüzük çözecek işimi akşam halledecem.

Oyunda nasıl eklerim seni?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık