Yeni Crossbow aldım dün. Akşamı getiremiyorum şuanSen niye oynamıyorsun usta? Genshin'den daha bağımlılık yapıcı.
Yeni Crossbow aldım dün. Akşamı getiremiyorum şuanSen niye oynamıyorsun usta? Genshin'den daha bağımlılık yapıcı.
Spesifik bir yer bilmiyorum, bana da bir arkadaşım gönderdi.Kim bilir ne biçim vurgun yapmışlardır
Böyle ufak tefek fixleri paylaştıkları bir yer var mı?
Nasıl bir şey? Kaç exalted orb bayıldınYeni Crossbow aldım dün. Akşamı getiremiyorum şuan
Zor oyun ya fazla beyin gücü istiyor ben @kekomancer izlerken bile yoruluyorumSen niye oynamıyorsun usta? Genshin'den daha bağımlılık yapıcı.
Dün unuttum ss almayi akşam paylaşırım.Nasıl bir şey? Kaç exalted orb bayıldın
Yayıncı gibi açmıyorum ya yayınları. Red veya diğer arkadaşlarla sesli yaparken arkada oyun yayını açıyorum dcden. Pcye geçince atarım dc linkini.Dün unuttum ss almayi akşam paylaşırım.
2 Ex verdim yaratıkları kağıda çevirdi ama mermi yerine direk mana atıyor sanki. Dün ilk kez ihtiyaç duyarak mana flaskı kullandım.
Sana özelden yazamıyormuşuz ya.
Yayınları nereden açıyorsun @kekomancer ?
Duvarı kapatmıştım ama özel mesajın açık olması lazım ya. Mana kullanan crossbow'a denk gelmedim ama vardır belki öyle bir şey bilmiyorum. Düşman öldürdükçe mana yenileyen bir stat vardı o tam senlikmiş o zaman. Haritayı biçerek ilerlemek inanılmaz tatmin edici bir his.Dün unuttum ss almayi akşam paylaşırım.
2 Ex verdim yaratıkları kağıda çevirdi ama mermi yerine direk mana atıyor sanki. Dün ilk kez ihtiyaç duyarak mana flaskı kullandım.
Sana özelden yazamıyormuşuz ya.
Yayınları nereden açıyorsun @kekomancer ?
Özel acıkmış evet ben duvarını kastetmiştim özel diye. Mana yenilemeli bi yüzük çözecek işimi akşam halledecem.Duvarı kapatmıştım ama özel mesajın açık olması lazım ya. Mana kullanan crossbow'a denk gelmedim ama vardır belki öyle bir şey bilmiyorum. Düşman öldürdükçe mana yenileyen bir stat vardı o tam senlikmiş o zaman. Haritayı biçerek ilerlemek inanılmaz tatmin edici bir his.
Açtığın aura'ya clarity isimli support gemi ekle, biraz yardımı olur mana problemi yaşıyorsan.Özel acıkmış evet ben duvarını kastetmiştim özel diye. Mana yenilemeli bi yüzük çözecek işimi akşam halledecem.
Oyunda nasıl eklerim seni?
Quwroff kullanıcı adım. J'ye basınca Social kısmı açılıyor oradan ekleyebilirsin.Özel acıkmış evet ben duvarını kastetmiştim özel diye. Mana yenilemeli bi yüzük çözecek işimi akşam halledecem.
Oyunda nasıl eklerim seni?