Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

İndirim gelmiş şimdi Stash tab mı alayım hangilerinden alayım??

ek: Skill gemleri yükseltmek gibi bir olay var mı? Kullanmak istemediğim skilleri açmadım ve bir kaç tane gem birikmiş oldu. Sandıkta duruyorlar.
Onları kullanıp skillerini yükselt tabi builde karar verdiysen. Currency stash tab yeterli şimdilik. O da indirim geldiyse tabi. Yoksa ona bile acele etme.
Bu Jamanra ne ya böyle. 2. fazın sonunda kaçacak yer kalmıyor resmen.
4. Fazda çift portala geçince baya zorlamıştı.

Bu Jamanra ne ya böyle. 2. fazın sonunda kaçacak yer kalmıyor resmen.
Hasarını olabildiğince optimize et. Sen ne kadar çok vurursan dövüş o kadar çabuk bitecek ve sana tek atacak saldırılara çok daha az maruz kalmış olacaksın. Endgame'ye kadar hasar + fs oyunu oynar gibi pozisyon alıp saldırılardan kaçmaya odaklan. Actlar komple bitince tradeden güzel eşyalar (buildine göre armor, evasion, energy shield odaklı + tüm resistlere sahip) alıp savunmanı da güçlendirirsin.

Onları kullanıp skillerini yükselt tabi builde karar verdiysen. Currency stash tab yeterli şimdilik. O da indirim geldiyse tabi. Yoksa ona bile acele etme.

%20 indirim gelmiş. Daha büyük indirim gelir mi ki? 75 den 60 altına inmiş.

Grenade skillerini açmak istemedim o yüzden kullanmadım. Birer tane 2 ve 3lvl 2 tane de 4 lvl skill gem kaldı elimde.

Hatta bir tane de spirit gem var.

%20 indirim gelmiş. Daha büyük indirim gelir mi ki? 75 den 60 altına inmiş.

Grenade skillerini açmak istemedim o yüzden kullanmadım. Birer tane 2 ve 3lvl 2 tane de 4 lvl skill gem kaldı elimde.
3 hafta sonra indirime geçeceklerini söylediler diye kalmış aklımda.
Skilleri kullan ilerlemen yavaş olur yoksa zaten bol bol düşüyor.

4. faz mı? Endgame versiyonu mu bu?
Hasarını olabildiğince optimize et. Sen ne kadar çok vurursan dövüş o kadar çabuk bitecek ve sana tek atacak saldırılara çok daha az maruz kalmış olacaksın. Endgame'ye kadar hasar + fs oyunu oynar gibi pozisyon alıp saldırılardan kaçmaya odaklan. Actlar komple bitince tradeden güzel eşyalar (buildine göre armor, evasion, energy shield odaklı + tüm resistlere sahip) alıp savunmanı da güçlendirirsin.
Buraya mesaj attıktan sonraki denememde kestim. Dediğin gibi souls kafasıyla oynayınca işler kolaylaşıyor. Düşmanın hareketlerine göre konum alınca son faza kadar pot harcamadan gelebildim. Mercenary oynuyorum zaten epey çevik bir karakter. Yalnız dövüşün sonuna doğru 2 portal açıp üstüne hortum elektrik ne varsa yağdırdığı kısım saldırılardan kaçarken iyi sövdüm.

Şimmmdi tecrübe ettim
Yardım edeyim diyeceğim de 2 kişi daha zor oluyor boss :oleyo2:

Maplerde 1 portal hakkı saçmalık olmuş yüksek tier mapte saçma sapan tek atabiliyorlar. Defansım çok kötü olsa neyse. Poe 1'de düzgün olan sistemi hangi kafayla bozdular anlamadım. İtem mod tier sistemi de bozulmuş mesela, marjinallik çabasına bak.

3 hafta sonra indirime geçeceklerini söylediler diye kalmış aklımda.
Skilleri kullan ilerlemen yavaş olur yoksa zaten bol bol düşüyor.
Öğrenmek istediğim şey kullanmaktan başka bir seçeneğim var mı? Mesela takas olur, birleştirme olur vs. vs. vs. Şuan mesela lvl 6 gemler geliyor. Kapalı bir skilli lvl 6dan başlatabilirim. Elimdekilerin zamanı geçti gibi oldu.

4. faz mı? Endgame versiyonu mu bu?

Buraya mesaj attıktan sonraki denememde kestim. Dediğin gibi souls kafasıyla oynayınca işler kolaylaşıyor. Düşmanın hareketlerine göre konum alınca son faza kadar pot harcamadan gelebildim. Mercenary oynuyorum zaten epey çevik bir karakter. Yalnız dövüşün sonuna doğru 2 portal açıp üstüne hortum elektrik ne varsa yağdırdığı kısım saldırılardan kaçarken iyi sövdüm.

Yardım edeyim diyeceğim de 2 kişi daha zor oluyor boss :oleyo2:
Eyvallah eyvallah. Ama baştan bir classa başlandığı zaman grup olarak takılmayı isterim.

Öğrenmek istediğim şey kullanmaktan başka bir seçeneğim var mı? Mesela takas olur, birleştirme olur vs. vs. vs. Şuan mesela lvl 6 gemler geliyor. Kapalı bir skilli lvl 6dan başlatabilirim. Elimdekilerin zamanı geçti gibi oldu.
Başka bir seçenek yok levelin arttıkça düşük level gemler çöp oluyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık