Oyunun güncel haliyle inanılmaz eksikleri var bir arpg olarak. Tasarım hatası direkt. Act 2 ve 3'te kaplumbağadan hallice hareket eden karakterimle tüm haritayı temizledikten sonra yanlış yöne saptığımı anlayıp onca yolu geri dönerken ekrana bir bakışım var arada bir monitörden yansımasını görüp korkuyorum, cinnet haline giriş resmen. Az biraz daha düşük olsa fakirlik katsayım monitörü balkondan gülleci edasıyla fırlatırdım diye tahmin ediyorum. Bunca eziyetin üstüne oyunun yeteri kadar ödüllendirmemesi oyuncunun bir çok sorununu direkt çözecek crafting table'nın olmaması ve buna rağmen currency kıtlığıyla bildiğin camPAIgN sırasında gt gibi kalmak çekilir çile değil. @Feitan trade açıldı diye uyarana kadar harcadığım exaltların yasını hala tutarım. Ne düşmüşse elde tutun trade yaparak eşya dizin oyun sizi buna yönlendiriyor şu an. Zorluk değil yavaşlık ve combat olarak feci tatmin etmesine rağmen ödüllendirme mekanizmasındaki yetersizlik adamı bayıyor. Bütün bunları bir iki kere oynayacak adamların gözüyle değil yıllarca sezon sezon bu oyunu oynamaya ant içtim cengaverlerin hissiyatıyla söylüyorum. Şu haliyle sevseler kimse gidip de her sezon karakter açmaz, oyundan soğur oyuncu sayısı azalır. Büyük tehlike. Bunu böyle Elden Ring, BG3 vs gibi oynayan adamların gözünden bakınca ise ortada muazzam bir eser var tabi. Özellikle combatın tatmin ediciliği ve bosslar yüzünden ilk oyuna dönüp artık aynı tadı alabileceğimi sanmıyorum ben de. Neyse ki GGG işini bilen şerefli bir firma. Biz ea sürecinde eziyet çekeceğiz ve geri bildirim yaparak oyunu adam etmelerini sağlayacağız ki tam sürüm çıktığında millet mağdur olmasın. Wanolu ırgatların kimse tarafından iplenmeyen kahramanlık hikayesini yazıyoruz şu an. Freezing Monk ile akmaya devam