Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Sinirim bozuldu. Erken erişim için paramızı verdik. Giriyoruz oyun bana oyunu almamışsın diyor...

Kendi kendine düzeldi bu hata. Başkalarında da yaşanmış bu.

Sıraya girdim bitti. Karakteri seçtim ve oyundan attı beni... 10k sıra girdi tekrar ve pes ettim. Yarın bakarız biraz ortalık durulunca.

Sabah necro açıp 1 saat oynadım. Sonra yayıncılara bakayım dedim çoğu necro oynuyor diye büyük ihtimalle barbar açacağım.

Grafikler ve oynanış taş gibi

Bende 1 saat bir oynadım dün gece giremediğim için. Mercenary açtım ve oynanış feci keyif verdi. Yağ gibi akıp gidiyor oyun.

Mercenary'nin bomba atan yeteneği açtıktan ne saçma yetenek attığım yere bomba gitmiyor diyordum. Meğer düşmanlara çarpıp önüne düşüyormuş yetenek. Ben niyeyse kafamda fizik motoru burada yoktur ve nereye atsan patlar diye düşündüm. :D
Ayrıca demircinin verdiği yan görevdeki Devour bossunu kestim. Boss keyifli baya ama aşırı kolay geldi. Umarım oyunun başları diyedir. Hardcore açtım çünkü.

Bosslarda dar alana sıkıştırdığı için büyücü-okçu vb ciddi sıkıntı oluyor.Yakın savaşçı daha mantıklı bosslarda.Zaten asıl zor kısmıda burası.Farmlamakta avantajı var büyücü-okçu vb nin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık