Giulietta 30 Nis 2024 #41 Smoker dedi ki: Koku taze, diğerleri kolonyayı bastırıyor. Genişletmek için tıkla ... Anlıyorsun bu işten. Fark etmişsin. Bunu kullananların kış için tercih ettiği bir diğer parfüm Guerlain L’homme Ideal. Çok özel bir kokudur. Son düzenleme: 30 Nis 2024
Smoker dedi ki: Koku taze, diğerleri kolonyayı bastırıyor. Genişletmek için tıkla ... Anlıyorsun bu işten. Fark etmişsin. Bunu kullananların kış için tercih ettiği bir diğer parfüm Guerlain L’homme Ideal. Çok özel bir kokudur.
Smoker 30 Nis 2024 #43 Giulietta dedi ki: Anlıyorsun bu işten. Farketmişsin. Bunu kullananların kış için tercih ettiği bir diğer parfüm Guerlain L’homme Ideal. Çok özel bir kokudur. Genişletmek için tıkla ... Deneme amaçlı aldım bunu, üstümde uzun süre kaldığı zaman daha iyi gözlem yapabilirim. Senin önerini de not ettim.
Giulietta dedi ki: Anlıyorsun bu işten. Farketmişsin. Bunu kullananların kış için tercih ettiği bir diğer parfüm Guerlain L’homme Ideal. Çok özel bir kokudur. Genişletmek için tıkla ... Deneme amaçlı aldım bunu, üstümde uzun süre kaldığı zaman daha iyi gözlem yapabilirim. Senin önerini de not ettim.
Giulietta 30 Nis 2024 #44 Smoker dedi ki: Deneme amaçlı aldım bunu, üstümde uzun süre kaldığı zaman daha iyi gözlem yapabilirim. Senin önerini de not ettim. Genişletmek için tıkla ... Bazı bilinen parfüm evlerinin kullanıcılara yönelik kendi parfümünü yarat tarzında organizasyonları oluyor. Merakım olduğundan bir tanesine katılmıştım. Uzun dönem deneyimini paylaşırsan sevinirim.
Smoker dedi ki: Deneme amaçlı aldım bunu, üstümde uzun süre kaldığı zaman daha iyi gözlem yapabilirim. Senin önerini de not ettim. Genişletmek için tıkla ... Bazı bilinen parfüm evlerinin kullanıcılara yönelik kendi parfümünü yarat tarzında organizasyonları oluyor. Merakım olduğundan bir tanesine katılmıştım. Uzun dönem deneyimini paylaşırsan sevinirim.