Nasıl yani? Almıyorlar mı?Haki'nin mutlak etkisi varsa, Amiraller nasıl Haki'den hasar almıyor?
Nasıl yani? Almıyorlar mı?Haki'nin mutlak etkisi varsa, Amiraller nasıl Haki'den hasar almıyor?
Katakuri’nin hakisinin zirve olduğu nerede geçiyor? Yonkoularda olmadığı nerede geçiyor?Katakuri'nin görüş hakisi zirve seviye. Yonkoularda bile yok. Olursa Fujitora'da olacaktır. Diğerleri armament kasmıştır bence.
Meyvelerin tekrar ortaya çıkma olayı söylendiğine göre ve böyle bir meyve olduğuna göre kesin detay verilir. Mantıkl bağlantılarla hikayeye çok rahat konurÇok doğru %100 katılıyorum. Ortaya atılmış ama içi doldurulmadan bırakılmış.
Garp büsküvi yerken demez ?Sugar’ı es geçip basit bir denizci olarak hiç tanınmayan ama amirale fiziksel güç ve çeviklik açısından denk bir adam koyalım(nereden bulacaksak) Bu adamı amiralin yanına gönderince amiral demez mi “Ya kardeş sen basit denizcisin de niye bu kadar güçlü bir aura yayıyorsun, benim kenbunshoku’da mı bir problem var.”
Meyveyle alakası olmayan, dokunulmayan kişileri etkileyen bir meyveden ne beklenir ki. Unutmak nedir abi. 2 yıl sonrası çok saçma şeyler var bunun gibi.Çok doğru %100 katılıyorum. Ortaya atılmış ama içi doldurulmadan bırakılmış.
Görüş hakisi için görmek gerekmiyormu ?Katakuri'nin görüş hakisi zirve seviye. Yonkoularda bile yok. Olursa Fujitora'da olacaktır. Diğerleri armament kasmıştır bence.
Saldırı aynı zamanda en güçlü savunmadır. Rayleigh’in file yaptığına bakarak busoshoku hakinin bir zırh gibi kullanıldığını varsayabiliriz.Nasıl yani? Almıyorlar mı?
Benimki tamamen örnekti. Asıl anlatmak istediğim bu değildi. Bir şekilde herkes silinir demeye çalışıyordumSugar’ı es geçip basit bir denizci olarak hiç tanınmayan ama amirale fiziksel güç ve çeviklik açısından denk bir adam koyalım(nereden bulacaksak) Bu adamı amiralin yanına gönderince amiral demez mi “Ya kardeş sen basit denizcisin de niye bu kadar güçlü bir aura yayıyorsun, benim kenbunshoku’da mı bir problem var.”
Bu dediğin umarım olur yoksa bana göre az önce birinin dediği gibi tamamen hatalı bir meyve tasarımı oda hikaye için oluşturmuş ancak one piece büyük zarar verecek bir meyve içi doldurulmadan bırakılırsa.Meyvelerin tekrar ortaya çıkma olayı söylendiğine göre ve böyle bir meyve olduğuna göre kesin detay verilir. Mantıkl bağlantılarla hikayeye çok rahat konur
Ray en üst seviyenin geleceği görmek olduğunu ima eden bir konuşma yapmıştı. '' Bazı insanlar görüş hakisini o kadar çok geliştirmiştir ki geleceği bir kaç saniyeliğine görebilir.'' gibi bir şey diyordu sanırsam.Katakuri’nin hakisinin zirve olduğu nerede geçiyor? Yonkoularda olmadığı nerede geçiyor?